Ledtråd: har varken armar eller ben och härstammar från Frankrike.

#Apple har utsett #Rayman Jungle Run till årets bästa spel på App Store i USA, Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland, Ryssland, Japan, Kina och Australien.

Den lilla plattformspärlan släpptes i september och finns tillgänglig för både Ios- och Android-plattformar. Tidigare i månden släpptes tio nya banor till spelet, helt gratis. Kika på en trailer från uppdateringen undertill.

[video=13046]

Så är det alltid, folk hatar alltid det största och mest populära. Att hata windows när det var som störst var också väldigt populärt, eller att bara tycka om metallica innan de blev "stora". :D 17/12 Jag har inget problem med Android, eller Apple. Båda har sina för och nackdelar. Bara för att det ena passar en bättre innebär det inte att det andra är dåligt ;) Ibland är det bra att ha ett öppet sinne, bara ett tips :) 16/12 Rayman är ett sådant spel. Det du styr det genom två "knappar" så och det är fantastiskt simpelt på så sätt. Jag däremot så ser det ju inte ut som ett sånt spel när man tittar på presentationen och det är ju en av de sakerna som gör det så bra. Tror det... 16/12 Långsam säger du? Iphone 5 är den snabbaste telefonen på marknaden när det gäller OpenGL. Överlägset tom. 16/12 Till skillnad från andra här så håller jag mig till ämnet, Sjukt bra spel! 16/12 Inte som du verkar göra, förlåt. 16/12 De bästa spelen på smartphones enligt mig är småspel som sudoku, tower defence, bejeweled, etc. Aldrig fattat charmen med "riktiga" spel när man bara har en touchskärm att styra med. Det är lite som kejsarens nya kläder 2.0. 16/12 Hade köpt rayman under black-friday rean som jag hade glömt (Android)... Testade det igår för första gången efter jag läst eran artikel och vart överaskad hur bra det var :-D Flickvännen vart lagom störd på alla sköna ljudeffekter som kom från min mobil... 16/12 Du verkar ju enbart leva av fördomar :) Steve Jobs har gjort mer för världen än du någonsom kommer göra och då pratar jag varken om Apple eller Pixar. Men eftersom du är ett troll och aldrig skulle kunna göra något annat på ett forum så är det bara att... 16/12 Du vet inte mycket om spelvärlden, Apple etc 16/12
Skicka en rättelse