Version 5 av Prison Architects alpha har släppts. Se åtta minuter från den kontroversiella fängelsesimulatorn.

#Introversion har släppt version 5 av #Prison Architects alpha, ett mycket annorlunda och vågat spel som handlar om att designa och driva sitt eget fängelse. Som du ser på bilden är till exempel avrättningar inte ovanligt.

Via den officiella sajten kan du köpa alphan och på så vis ta del av alla uppdateringar och den färdiga versionen när spelet släpps. Hittills har närmare 19 000 spelare gjort detta.

Har du spelat Prison Architect? Dela med dig av dina intryck.

Fängelsekravaller, avrättningar och fångar som springer runt med knivar? Du får TRE gissningar med ovanstående information. 18/12 Jag älskar OZ och andra fängelse filmer, kommer jag ha kul med detta spel? Eller är det barnvänligt? 17/12 Med tanke på att de släppt Darwinia, Uplink och Defcon så finns det finess bakom. Tyvärr kom ju Subversion av sig men fick alltså lämna plats för Prison Architect. Har ej testat ännu, men blir säkert ett lir att räkna med i min hylla. Kul o höra ett mån... 17/12 Jag hade personligen mycket mer roligt i GTA2 än vad jag nånsin hade i GTA3. Allt blir inte bättre bara för att det blir 3D... kolla bara på biofilm :P Fallout är inte isometrikst utan trimetriskt (http://en.wikipedia.org/wiki/Trimetric_projection#Three... 17/12 Har inte spelat sen alpha 1, man kanske skulle ta och tanka ner senaste. :P Edit: För att förtydliga innan massa tards tummar ner; ja, jag har köpt spelet. 17/12 Det är lite både och. Karaktärernas animationer är ändå så pass detaljerade att man tydligt kan urskilja vad som händer hela tiden så även om det kanske ser lite tråkigt ut så är det väldigt funktionellt. / LordDaimos 17/12 Nej inte 3D, utan mer inlevelserik 2D med ordentliga animationer och figurer. 2D behöver inte vara fult och tråkigt, men jag kan förstå att dom valde stilen också iom dom extrema utzoomingar osv som kan göras. 17/12 Gillar idén men hade gärna sett spelet mer detaljerat än 2d rakt uppifrån. Värt att testa ändå. :) 17/12 Ingår det summariskt dömda minoriteter? Fångar på Death row som skulle kunna frikännas genom DNA test? Slumpmässigt våld mot intagna från vakterna? Ideologiskt eller religiöst oliktänkande i en Guantanomo bay liknande instutition där folk sitter utan... 17/12 Samma saker som GTA3 förbättrade jämfört med GTA2. Behöver du en alfabetisk lista? Vill jag ha en nostalgitrip med isometrisk 2D så laddar jag Fallout. I övrigt så är det en epok som har gått i graven. 17/12
Skicka en rättelse