Kinect Party är Double Fine Productions uppföljare till hyllade partyliret Happy Action Theatre. Liret är nu släppt och gratis till årsskiftet. Missa inte!

Kanske är din Xbox 360 och Kinect upptagna med att samla damm, men nu ska det bli ändring på det! Som vi tidigare rapporterat var det tänkt att #Kinect Party skulle släppas fritt 18 december till och med årsskiftet, och så har nu skett. Kinect Party är uppföljaren till #Double Fine Productions omtyckta partylir #Happy Action Theatre, och var inledningsvis känt som Happy Action Theatre 2. Ja, om du laddar ner liret och upplåsningsnyckeln innan året är över är det ditt för evigt. Innehar du Happy Action Theatre kan du låsa upp alla godsaker från föregångaren i Kinect Party.

I Giant Bomb-genomgången från augusti ser du flera av spelets aktiviteter genomspelade. Missa inte dubstep-upplevelsen som dyker upp 32:34 in i klippet.

Det lär inte vara några problem.. 19/12 Såg ju faktiskt ganska underhållande ut :D Någon som vet i fall man kan ladda ner det om man inte har Kinect? Vore ju liksom synd att inte göra det om man kommer skaffa Kinect nån dag. 19/12 Ungarna är helt fast i costume party.. Tur att det är för mörkt nu, annars hade dom kört natten ut.. 19/12 Kräver ju längre avstånd om man sätter den uppe på tvn. Då ser den inte fötterna. Jag lyckades iaf aldrig få den att fungera bra alltså få den att se hela min kropp närmare än 1.8-2.0m ungefär och då hamnade mina fötter precis vid soffkanten så att spel... 19/12 Det man kan göra (vilket jag gjort) är att skaffa en hållare ifrån bl.a Big Ben och montera Kinecten ovanpå tvn. Då får man ytterligare 30-40 cm utrymme att leka i. 19/12 Har inte plats med ngn Kinect i min lägenhet. Om de vill jag ska använda Kinect i nästa generation så får de se till att bygga den så den går att använda på kortare avstånd (max 1m hade varit schysst) så man slipper möblera om hela lägenheten när man... 19/12 Hahaha!! Så sjukt onödigt kul! Ungarna kommer älska det. Så även överförfriskade polare.. ;) 19/12 Tog hem det omedelbums, perfekt kul med ytterligare ett spel liknande Happy Action Theatre för i mellandagarna blir det fullt hus med syrror å brorsor och deras ungar, så med dom här spelen så kan ungarna och även vuxna få trötta ut sig själva medans... 19/12 Hämtade i morse men hann aldrig testa. :( Storleksmässigt ligger schabraket på lite över 500 mb. Och vad mer? .. Jo, tack Double Fine och MS. :) 19/12
Skicka en rättelse