The Hunt är titeln på nästa kapitel i serien The 7 Wonders från Crysis 3. Den innehåller mycket gräs.

The 7 Wonders är namnet på en webbserie som #EA och #Crytek skapar tillsammans med Albert Hughes. Den första delen, Hell of a Town, mottogs med hårda ord från många läsare.

"Fy fan va illa det där va!" och "Bara en benchmark för att visa grafiken", var några av kommentarerna. Nu har del två, The Hunt, släppts. Lyckas den bättre än första delen?

[video=13182]

Det känns som att de är nervösa och inte litar på sin egen produkt eftersom att de måste pränta in i våra hjärnor att "Du kan använda en pilbåge i det här spelet!! Pilbågen är vad som uttrycker Crysis 3 i speldjungeln!!!". Vafan, det är Crysis. Tvåans... 22/12 Anledningen till att jag gillade ettan var för att man behövde mästra spelets mekaniker, det var kul att få ut så mycket som möjligt av energimätaren, tillsammans med hur lätt man kunde modifiera sitt vapen gjorde nanosuiten spelet mycket mer komplext.... 21/12 Crysis 2 var en besvikelse på PC när det först släpptes, men efter att de släppte DirectX 11-uppdateringen så blev det en stor förändring. www.mycrysis.com/dx11 21/12 Tech-trailers är meningslösa. Man kan förstås göra mycket avancerade saker med motorn om man har enormt med kraft i datorn. Men spelet i sig måste göras så att det fungerar på konsoler, så de blir tvungna att dra ner på detaljer rejält. 21/12 Tack FZ för att ni tog bort tumme ned. Ganska så dålig trailer. Stelt som fan. 20/12 Nej, jag klarar inte av det alls. Far Cry 3 är visserligen från Ubisoft så inte konstigt att det är konsolskadat. 20/12 Inte när spelet gjorts för handkontroll i första hand. Fungerar skitbra med Far Cry 3 på PC med Xbox 360 kontrollern. 20/12 FPS med handkontroller = ERROR. 20/12 Fick Turok vibbar själv, och det är inte alls fel. Men i övrigt så var det ganska så ointressant, att springa runt och döda slumpade monster NPC'er räcker inte för mig i alla fall. 20/12 Tror inte ditt FarCry 3 ser ut som det gör i demonstrationsvideon. 20/12
Skicka en rättelse