Irriterar du dig på laddningstiderna när du byter mellan Wii U:s olika applikationer? Lugn, Nintendo jobbar på en lösning.

Wii U har fått utstå en del kritik under sin första månad. Laddningstiderna när spelaren exempelvis byter mellan huvudmenyns olika program är seg. Satoru Iwata, #Nintendos egen big boss Bowser, är medveten om det. Uppdateringen för att kunna få tillgång till alla onlinefunktioner tar tid att ladda ner. Iwata är medveten om detta också.

Iwata lovar att företaget kommer att arbeta med att få bukt med problemen. I slutet av december ska Wii U bli snabbare.

Nintendo-chefen ber också om ursäkt över att det inte finns tillräckligt med Premium-konsoler för de japanska konsumenterna att köpa. Nästa vecka väntas fler. Så trots att det finns kritik riktad mot konsolreleasen tycks Wii U gå åt i julruschen. 400 000 ex såldes exempelvis i Nordamerika under den första veckan.

Går att skruva ner ljudet på tvn/förstärkaren/handkontrollen om man nu tycker det är störande. Det är inte Nintendo som bestämmer om utvecklarna ska släppa demos. Det får de själva bestämma. 21/12 Jag spelade Nintendo Land i 2 dagar utan patchen, man måste faktiskt inte uppgradera maskinen. 20/12 Har inte hittat nånstans där man stänger av den förbannade bakgrundsmusiken medans man browsar affären så en patch som tar bort det tramset vore extremt välkommet. Sen vore det också trevligt om det faktiskt lades till något nytt där... 2 demos?! 20/12 Spel blir mer och mer avancerade, så att det slinker in fler buggar är logiskt. Men visst fan är det tråkigt att det har blivit så. I stället för att ha en deadline på 1-2år som man hade förut så måste man nästan dubbla utvecklingstiden om man ska satsa... 20/12 Det har aldrig funnits ngn 4GB patch. Den var på ca 700MB. 20/12 Ett missförstånd. Det kommer inte ngn sån uppdatering denna månaden http://www.engadget.com/2012/12/19/next-wii-u-system-update-due-late-december/ 20/12 Håller med, tycker det är trist att spel kan "kastas" ut innan dom är färdiga sen patchas. Kommer ihåg back in the days med SNES, dom spelen kunde inte patchas och dom funkade nästan alltid flawless (Nintendos egna IP:s alltså) 20/12 Tråkigt att vi har gått från något sådär fungerande spel --- spel som inte fungerar vid release - hårdvara som inte fungerar vid release. (4gb patchen för att nämna något) Lägg till åldersgräns vid köp (18+) oavsett vad landets egna lagar säger. Ska näs... 20/12 Skönt att höra att dom löser det, laddningstiderna är på tok för sega. 20/12 Tyvärr så har väl det alltid varit ett problem på Nintendos nyare enhter? Det är segt både på mitt Wii och 3DS, även om det inte är jättehemska laddningstider. 20/12
Skicka en rättelse