"Det kan vara de svåraste Mario-banorna – någonsin", säger Nintendo om det nya dlc-paketet till New Super Mario Bros. 2. Spana in trailern.

#Nintendo släpper de sista dlc-paketen med nya banor till #New Super Mario Bros. 2: Mystery Adventure Pack och Impossible Pack. Enligt trailern kan det sistnämnda mycket väl vara de svåraste Mario-banorna som någonsin släppts. Och av filmen att döma kan Nintendo ha en poäng.

Mystery Pack tycks å andra sidan vara betydligt mer förlåtande och innehåller högvis med mynt och hemligheter.

Spana in filmen från båda paketen IGN undertill.

Har varit med sedan C64 tiden. Alltså, konsumenter accepterar i stort sett vad fan som helst idag. Buggiga spel som behöver två miljoner patchar, DRM, fördummade spel som håller en i handen. Det är inte jag som bör skärpa på mig, det är konsumenterna.... 21/12 Om du tycker det var du nog inte gammal nog för att spela snes när det begavs sig. I så fall misstänker jag att du inte köper dina spel själv i vilket fall. Att sitta och gråta över priset är bara larvigt. Och är du äldre än vad jag tror, skärp dig för... 21/12 Vänta va? Inte mycket för pengarna? Sedan när köpte man spel baserat på deras grafik? Jag gav rätt nyligen 1500 för ett oöppnat Morrowind CE, totalt värdelös grafik med dagens standard men innehållsmässigt är det ju mer massivt än en stor skara av alla... 21/12 Det lät som ett intressant spel, kanske kan vara värt att kika på när Sim City 4 slutar vara mitt varva ner och koppla av spel. 21/12 Du! Spela med gamepaden och fitta sig mot sina vänner genom att sätta ut block så dom dör är ovärdeligt! 21/12 Knappt. Även Wii U Mario är mycket simpelt grafiskt medans 3:e partstillverkare kan skapa grafik som i Trine II... ändå så tar Nintendo fullpris för spelet. Det ger inte mycket för pengarna. 21/12 Men det är den ju. Sluta grina. 21/12 Nu ska vi iinte överdriva, grafiken borde ändå vara bättre än SNES med modern hårdvara. 20/12 Prepaid cards? Nintendo har gått tillbaka till rötterna! 20/12 Kan inte annat än hålla med farbror luftman. 20/12
Skicka en rättelse