Som FZ rapporterade sent igår kväll har Peter Molyneux och hans #22 Cans Kickstarter-projekt #Project Godus nått målet. Men det tycks inte betyda att studion bara fokuserar på sin andliga uppföljare till #Populous, utan nu avslöjar Peter Molyneux att han redan har ett nytt spel i tankarna.

– Direkt efter vi gjorde vår Kickstarter har vi en ny sak vi funderar på, men jag tänker knappast ens ge så mycket som några ledtrådar om det, säger Peter Molyneux till Kotaku.

Det enda han vill säga är att spelet är "väldigt, väldigt modigt". Men tydligen finns fler idéer än så hos 22 Cans.

– Vi har några andra tankar i huvudet som vi absolut vill göra. Det här är grejen: du kan inte bara starta en Kickstarter och tänka blint att "Herregud, vi kommer definitivt bli finansierade. Vi behöver inte fundera på något annat". Man måste vara en affärsman kring sånt här. Man måste vara realistisk.

– Så man måste vara snabb, spännande och vara riktigt modig. Det är den värld vi lever i nu, vilket är en fantastisk värld att leva i, säger Peter Molyneux.

Minns du #Curiosity? Om den förhållandevis lilla spelstudion 22 Cans ska hålla igång både den titeln samtidigt som de utvecklar Project Godus samtidigt som de kanske gör något annat, well, då blir det till att jobba hårt för Peter Molyneux gäng.