"Direkt efter vi gjorde vår Kickstarter har vi en ny sak vi funderar på", säger Peter Molyneux.

Som FZ rapporterade sent igår kväll har Peter Molyneux och hans #22 Cans Kickstarter-projekt #Project Godus nått målet. Men det tycks inte betyda att studion bara fokuserar på sin andliga uppföljare till #Populous, utan nu avslöjar Peter Molyneux att han redan har ett nytt spel i tankarna.

– Direkt efter vi gjorde vår Kickstarter har vi en ny sak vi funderar på, men jag tänker knappast ens ge så mycket som några ledtrådar om det, säger Peter Molyneux till Kotaku.

Det enda han vill säga är att spelet är "väldigt, väldigt modigt". Men tydligen finns fler idéer än så hos 22 Cans.

– Vi har några andra tankar i huvudet som vi absolut vill göra. Det här är grejen: du kan inte bara starta en Kickstarter och tänka blint att "Herregud, vi kommer definitivt bli finansierade. Vi behöver inte fundera på något annat". Man måste vara en affärsman kring sånt här. Man måste vara realistisk.

– Så man måste vara snabb, spännande och vara riktigt modig. Det är den värld vi lever i nu, vilket är en fantastisk värld att leva i, säger Peter Molyneux.

Minns du #Curiosity? Om den förhållandevis lilla spelstudion 22 Cans ska hålla igång både den titeln samtidigt som de utvecklar Project Godus samtidigt som de kanske gör något annat, well, då blir det till att jobba hårt för Peter Molyneux gäng.

Godus är en reboot av Populous. Och uppenbarligen är det rätt många som längtat efter den rebooten. För min del så tröttnade jag rätt snabbt på Black and White, men Populous däremot var helt fantastiskt - jag spenderade alldeles för många timmar på det... 21/12 Är det bara jag som tycker att Molyneux börjar kännas lite gaggig? Godus är ju bara ett till Black & White, det ser väl vem som helst? Nej, ut med det gamla och in med det nya (om inte jorden går under idag då vill säga...)! 21/12 Molnyeux, världens mest överskattade spel producent? sure han har gjort några hits men det va LÄÄÄÄNGESEN han är en hasbeen av rang men han vägrar att inse det själv 21/12 Jo tack den mannen säger mycket som sedan ändras lite för han sagt förmycket. Han har absolut tidigare gjort bra saker men nu handlar det mest om att tigga pengar till nya "fantastiska ideer" Så mitt förtroende för den mannen är i dag lågt! Han kan väl... 21/12 Det stämmer nog bra det. Jag tror inte det blev den succee man hoppades på. 21/12 Skulle gärna se ett Black and White med, men är väl Lionhead studios som har rättigheterna till det? 20/12 Oftast spännande när den liraren är inblandad. Skulle gärna se något nytt i stil med Black & White. 20/12 Om du kollar vad han sagt så har han bränt mycket av sina egna pengar hittills på 22 cans. 20/12 Så länge den stora massan är lyckliga så... 20/12 Skulle vilja se att denna "kreaktör " tog sina egna pengar någon gång. Fast då är det inte lika roligt om det skiter sig antar jag. Enligt mig har Peter M passerat bäst före datum! 20/12
Skicka en rättelse