Tyvärr så fick vi bara tag i 40 stycken [n=20188 nycklar] till det nu pågående betatestet av #Enemy Territory: Quake Wars. Fick du inte tag i någon så får du antingen vänta till släppet senare i år eller förlita dig på andras intryck - det senaste hittar du hos Voodoo Extreme.

In the hometown of H.G. Wells, in an unassuming building, lies Splash Damage, developer of this year's most anticipated online action game, Quake Wars. It was there, opposite the local job center, that I visited to go hands-on with the latest build of the game.

Saken är den att ni är inte vana att fordonen är som ett temporärt slagkraftigt vapen, inte en dominansmaskin som ni kan belägra en del av slagfältet med. Dock, om ni spelar duktigt, kan ni hålla liv i ert fordon väldigt länge. Men inte lika enkelt som... 02/07 http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/72 beta-patch incoming 01/07 Fattar inte heller vad fordonen gör på den mapen. Wolf: ET´s Fueldump är fan större hehe, men som sagt fordonen kanske kommer till användning på andra maps. 30/06 Det är möjligt att andra banor är helt annorlunda men som det är i betan så känns det som om fordonen är i stort sett onödiga. Man spawnar sällan mer än 10-15 sekunder bort från "målet" och det är större chans att man tar sig dit osedd till fots. Jag... 30/06 spelet är ooptimerat, att avslå ett köp pga dålig prestanda.. äh, orka argumentera, ni som förlorar på't ;P 30/06 Detta var ett spel jag hade stora förhoppningar om sedan jag såg de första bilderna under 2006. Förstå vilka möjligheter! En prequel till Quake serien. Jag tyckte väldigt mycket om det Wolfenstein: Enemy Territory, och var positiv till vad Splash Damage... 30/06 Mja, Bilarna fungerar inte direkt som dom ska, men nästan bra iaf. fast kan hålla med om att gubbarna rör sig på ett snyggt sätt. 30/06 är det nån skribent eller nån ingame film från spelet som har gett ett intryck av att spelet är skit? gamla filmer visar hur fordon fungerar precis som dom ska, gubbarna rör sig på ett snyggt sätt, allt verkar funka. det kan vara så att SD betalar journ... 30/06 Lirade Auto Assault-betan förut. kändes riktigt kasst, det krashade å hade sig och var allmänt kackigt. så sket i att lira det på nån månad eller två. testade det sen igen, fortf under beta-fasen, och det var som ett helt nytt spel. det hade slutat kras... 30/06 Ja det tycker jag du ska göra... Men som du säger, är inte demot mycket bättre än betan så lär nog många tänka som du. Själv är jag BF spelare, och jag kan erkänna att jag trodde spelet skulle vara en bf/et liknande spel i Quake världen. Men har inget... 30/06
Skicka en rättelse