Vann du den fläskiga spelburken för 15 000 kronor?

God jul, alla FZ-läsare! Och en särskilt god jul till en av er, nämligen den person som vann vår jultävling med en speldator värd 15 000 kronor som förstapris. Och dagen till ära tänker vi passa på att presentera vinnaren.

Men först – tävlingen gick ut på att skriva ett julrim om 2011 års bästa spel, vilket var #Portal 2 (och inte som många trodde #The Witcher 2 – det kom trea). Att prisbordet är attraktivt märktes på antalet riktigt, riktigt välskrivna bidrag, men trots det har vi enats om ett bidrag som slår övriga och därmed belönas med en fullbestyckad speldator.

Vinnaren är...

... och rimmet som ger honom den uppkäftiga speldatorn lyder så här:

Stum som en fri man och namn som en mack
Trotsar fysik utan fusk eller hack
Klura, pussla och snart ska du se
Hur roligt man kan ha utan HL3

Fem personer får varsitt tröstpris i form av #Steelseries-musmattor med #Guild Wars 2-tryck. Namnen:

Ett stort tack till alla som deltagit, och en riktigt god fortsättning på julen! Ni som vunnit får era priser strax efter årsskiftet.

1:a pris – en speldator värd 15 000, innehållande...

  • Processor: Intel Core i7-3770K

  • Grafik: MSI GeForce GTX 680 2 GB

  • Internminne: 16 GB Kingston DDR3 HyperX 1600 MHz

  • Moderkort: MSI Z77A-GD55

  • Lagring 1: Samsung SSD 840 PROSeries 128 GB

  • Lagring 2: Seagate Barracuda 1 TB

  • Chassi: Cooler Master HAF 912 Plus Midi Tower

  • Nätaggregat: XFX ProSeries Core Edition 650W

  • Operativsystem: Windows 8 Pro

2:a – 6:e pris

Åh gud, missade denna tävling helt. Och jag som anser mig själv duktig på rim... ;( 27/12 Grattis! 26/12 Samma vanliga otur man har att inte lyckas vinna såna här saker, dock så när man kikade runt så det enda jag lyckades fixa fram att det såg ut som att fz nominerade L.A noir som årets spel 2011 men ack så fe man hade och så fel man hittade. Dock var int... 25/12 Mitt var: 'The witcher 2 har troll som min vän ska va i en bi-roll CD Project är duktiga men lite för sextokiga spelet är fantastiskt nu är jag inte sarkastiskt' 25/12 Missade en fråga men fick till ett hyfsat rim iaf. "Orange eller blå, var ska jag gå? Klura, lura, fundera, spekulera sedan teleportera till slutpriset jag vill nå. "The Cake is a lie", skit i det jag vill ha äppelpaj!" Grattis till vinnaren :) 25/12 Tror aldrig jag känt att nån varit en mer värdig vinnare till en tävling här på FZ. Snacka om att burken kom rätt, stort grattis! 25/12 grattis gött fölk 25/12 Grattis till vinnarna! Var faktiskt ganska nöjd över mitt eget rim som jag knåpade ihop på 5 minuter :) "En otrolig triumf som äntligen kom tillbaka, (Referens till slutsången i Portal 1) med spelsugna robotar och nybakad kaka. (Referens till slutsången... 25/12 Men BLUEH på dig då :P Rimmar liiiite iallafall ^^ Kunde väl tagit "uppfann" istället kanske... 24/12 En riktigt fin vinst. Vinsttskatten lär nog svida lite oväntat kanske? Men det kan nog vara värt. Bättre än att köpa datorn själv :) 24/12
Skicka en rättelse