Uppdateringar om utvecklingen är på väg, men allt vad media och utvecklingsprocess heter fick honom till och med att överväga att hoppa av projektet.

I skenet av den katastrofala process som #The War Z inneburit drog fans av #DayZ-utvecklingen igång en Reddit-tråd där de helt enkelt säger: "Vi såg ju hur det gick med War Z, låt DayZ Standalone ta den tid som behövs". Detta inte minst efter att Dean "Rocket" Hall bakom just DayZ en period utlovat uppdateringar kring utvecklingen. Dock svarade Dean Hall i nämnda tråd, ett inlägg du kan läsa igenom antingen borta på Reddit eller i den lilla rutan nedan.

Klicka för mer information

I know I have been very quiet lately. So this will be really all I'll say for the moment.

I've been pretty depressed about the whole situation. From a personal standpoint, this whole "saga" of the development made me seriously question if I wanted to be involved in the industry and I gave serious thought to cutting my losses and not being involved in the project.

At my Army Discharge medical this week, they noted I now have high blood pressure. Some things in life just aren't worth worrying about.

I've been getting hammered by a massive amount with requests for information about DayZ release, interviews and my reactions to this and stuff and such - but for my own sanity I retreated and have kept to myself. Right now I'm just at home doing bits and pieces on the DayZ development. The rest of the DayZ team is doing the same.

I realize that I went back on my word about releasing an update, but went back into my shell for a bit last week, and I'll come out when the dust is all settled.

Kortfattat handlar det om att det tagit hårt på honom, allt vad utveckling och mediajippo heter. Det tog till och med så hårt på honom att han avvägde att hoppa av alltihopa, något han valt att inte göra utan fortsätter istället i en takt som han känner att han kan hantera. Mer information om utvecklingen kommer, allt eftersom.

Då sitter problemet i att båda dessa pengagiriga företag (dock är EA värst) skulle vela köpa in sig då i och bestämma EXAKT hur spelet ska vara. Då kan spelet bli mer värdelöst så tror inte det var en sådan bra tanke. Tror ingen sätter in personal och... 23/12 för en gång skull skulle ett företag som tex ea/activision behövas nu å skuta in lite pengar å personal in i projektet, så inte den stackars dean får så mycket att stå i :) 23/12 Sätt dig ner och försök göra ett sådant spel själv och säg datum m.m och försök hålla tiden utan att brytas ner själv. Kom inte och säg något när du inte verkar veta hur det är att skapa spel, nä jag vet inte heller för jag gör inga men jag har då en... 22/12 Det kommer när det kommer, jag börjar undra ifall du ens kan engelska med tanke på han förklarar en hel del i texten FZ lagt ut. Sluta vara en otrevlig liten clown som säkerligen är 16 bast om man utgår från ditt beteende. Omoget folk behöver inte komma... 22/12 Jag tror det har lite att göra med att WarZ redan har en klient som fungerar perfekt med underbar UI och zombies som inte springer omkring som galningar, Det enda WarZ behöver göra är att finslipa allt så är så sjukt dåligt i dagens läge. Sedan så är... 22/12 Det var inte så länge sedan som han förklarade varför det kan komma att bli en försening. En viss sanning fanns det att de hade behövt klämma in släppet det här året för att hålla kvar det stora intresset för spelet. I det stora hela så håller fuskare... 22/12 Vilken pussy han är 22/12 När han sa någon gång att "vi måste få ut spelet före 2013", då visste jag att det i princip var över. Jävla galet att säga något sånt publicly också bara ändå. Pressa teamet till max och sätta galet optimistiska släppramar. Total genomskinlighet är int... 22/12 Visst, världen står och bankar på och vill in i hans nya värld. Men ändå, lite självkontroll borde han ha haft. Det är absolut inget fel att bromsa in till en humanare nivå där kroppen och själen hänger med. Till och börja med, får dom bara bort problem... 22/12 I all ärlighet så hade modden grova problem, med hackers och annat som tex att man kunde bryta benet när man krälade i en trappa eller slog igen en dörr. Dock så ska man ha i åtanke att det var just en modd och att alla verktyg kanske inte fanns tillgän... 22/12
Skicka en rättelse