CD Projekt söker en art director med erfarenhet av rollspelsäventyr förlagda i öppna världar.

På polska utvecklarna #CD Projekts officiella webbsajt söker de en art director för The Witcher 3, och extra meriterande är om personen har erfarenhet av rollspelsäventyr förlagda i öppna världar.

Innebär detta att The Witcher 3 kanske blir en open world-titel, i samma stuk som CD Projekts kommande #Cyberpunk 2077? Vi får väl se.

Beredd att hålla med att open world ala skyrim inte låter så lockande. Det brukar ju ta efter sådana release 6-12 månader innan ens utvecklarna själva är tillfreds med buggstädningen. Återgå till witcher 1 konceptet, med laddningstider mellan olika regi... 27/12 Försökte skriva ett svar till detta men det vart för många variabler så det är svårt att säga konkret "så här bör ett fan beté sig, och såhär bör han/hon inte beté sig". Basically: Jag tycker du har rätt, förutom att jag aldrig tycker en utvecklare skal... 27/12 Nja jag håller inte med, i alla fall inte helt. Visst, ett bra spelhus skall ha en egen kreativ och teknisk styrka att skapa det spel som jag vill ha men är de lyhörda och tar till sig av kritik så känner i alla fall jag att de bryr sig och förfinar. 27/12 Tror ifs att den dagen man börjar lyssna på sina spelare om man dom vill se, och köra på det, är ungefär samma dag som det blir trist att utveckla. Tycker det är för mycket hype på att lyssna på spelare. Jag tycker utvecklare skall veta precis hur dom... 27/12 Jag håller med er som viftar med varningsflagg om att vi inte vill ha kvantitet istället för kvalitet men är samtidigt lugn. CD projekt Red lyssnar på sina spelare och frågan om openworld i W3 (egentligen allt om W3) diskuteras för fullt på deras forum.... 27/12 Men nej! Har redan ett bra spel med öppen värld, behöver inte ett till! Stängt och storydrivet! 27/12 ÄLSKADE Witcher 2, ÄLSKAR CD Projekt och ser otroligt mycket fram emot detta. Dock så tycker jag dom skall passa sig nu, kommer dom för nära Elder Scrolls i design så kan jag tänka mig att dom tar vatten över huvudet. Hitta ett unikt skrå där eran talan... 27/12 Har faktiskt svårt att tro att det skulle bli bättre med open world. En svår ekvation. 26/12 Hoppas inte eftersom de flesta sandbox eller open world spel får sämre story imo och jag tycker att i witcher handlade allt om storyin. Men vi får väl se. 26/12 open är alltid bättre om det görs rätt inget rpg har gjort alla saker rätt i open dock, tom skyrim failade och det vart en av de bästa rpg open world spelen. Så kan ni tänka er hur mycket potential det finns att hämta där. Problemet är bara att göra det... 26/12
Skicka en rättelse