Kadokawa Games märkliga Vita-titel är en korsning mellan ett dejtingspel och Pokémon Snap.

I Playstation Vita-titeln Photo Kano Kiss spelar du som en skolelev som får en ny kamera i present och därför går med i skolans fotografiklubb. Spelets gameplay är som en blandning av dejtingspel och #Pokémon Snap, skriver Siliconera.

I praktiken fotar du japanska skolflickor, samtidigt som du ska hitta din stora kärlek.

Photo Kano Kiss släpps i Japan lagom till vårkanten nästa år. Det är en förbättrad version av PSP-titeln Photo Kano som dök upp i februari i år. Det finns också manga och en anime-serie baserad på spelet. Räkna inte med att det kommer hit, men ifall du trots allt vill beskåda en trailer på den märkliga titeln så ser du den nedan.

Om du läser riktigt noga ser du att jag är inte ett dugg upprörd. Jag försökte helt uppenbart väldigt klumpigt förklara att jag och många med mig ser detta som just animerade skolflickor. Alla gör inte det och det är därför debatten om dessa spel potent... 05/01 M-m-m-men det är ju animerat , det är ju inte på riktigt. Varför blir du upprörd över tecknade småflickor? 03/01 Världen kändes lite mindre smutsig när det var djur i afrika och pokémons man skulle fota bara. :) Sen Japans fascination med minderåriga (bara minderåriga flickor, givetvis) blir väl typ progressivt mer creepy. 31/12 Japaner har ju alltid varit tokiga i fotografering och fotoböcker, senaste årens purikura (http://www.youtube.com/watch?v=JtrNiqimSW8) galenskaper etc och så har vi ju en massa Japan Photo butiker här i landet. Sedan är det rätt naturligt att det börjar... 31/12 Ja för att vilja sitta och ta kort på småflickor är ju så klart helt normalt. Inget sjukt med det alls. Alla föräldrar tar ju kort på sina barn, så varför ska inte folk utan barn få ta kort på andras barn. Och eftersom man skulle bli sparkad i skrevet... 30/12 Varför ens rapportera om sån här weaboo dynga? 30/12 Tja, det var väl inte normala "skolungdomar" i huvudsak som "kaosade" pga något trams på nätet. Den svenska flaggan försökte man bränna osv - inget välartade och uppfostrade ungdomar gör :) Media skruvar till sanningen dit dom vill... Men, i den allt... 30/12 Nog för att spelet inte är oväntat kan man tycka (även om det är extremt), eftersom liknande smygfotografering är väldigt populär i media och bland vanligt folk. Tänk efter - varför inte på den senaste händelsen med skolungdomarna. Menar inte det här... 30/12 Sant, men det är inte en del av andra kulturer, bara den japanska. Och ja, jag vet att alla japaner inte tänder på hentai, men det är något som är vardagligt och acceptabelt, och det tycker jag gör att hela landet framställs som perversa pedofiler. Anim... 30/12 Det handlar väl inte om hur länge du haft internet eller hur mkt anime du läst eller studerat. En kille/tjej på 8 år i krigsdrabbade områden i vår värld har sett mer skit än du förhoppningsvis kommer att se i hela ditt liv och dom vet förmodligen inget... 30/12
Skicka en rättelse