Pc-spelarna vet ännu inte om de får spela GTA V. Å andra sidan är deras moddade GTA IV något konsolspelarna aldrig får ta del av. Spana in senaste versionen av Icenhancer-modden.

#Grand Theft Auto IV har fyra år på nacken men tack vare dedikerade moddare fortsätter spelet att förfinas och poleras. Istället för gårdagens spel ser det därför snarare ut som morgondagens spel.

Den senaste versionen av Icehancer-modden (2.5) ser otrolig ut. Då får du också ha i åtanke att detta är en förhandsvisning byggd på en alpha-version. Graden av motion-blur kommer också att tonas ner i den färdiga versionen. Och den kan bli något alldeles speciellt.

Att säga att denna modden är verklighetstrogen och vacker är som att säga att konstgräs är bättre än riktigt gräs. Finns ingen naturlig känsla någonstans. Denna modden är som att lira tvn på max i sharpness och color, man får brända ögon och mår illa...... 02/01 GTA 4 är ett extremt grymt spel och det är det som håller det vid liv. 02/01 ett GTA 5 PC existerar, men om det släpps är ännu oklart. 02/01 Jag håller med dig helt eller så har jag dålig syn för hör galet mycket klagande här. Det är ett av det mest realistiska jag personligen sett när de kommer till spel. 02/01 såg sjuk värklgit utt i mina ögon och hur jag se rpå värden, specilt när solen inte var frame så det ta me fan som värkligehten ut.. sjukt :D 02/01 Intervallträning!? 02/01 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pVMINDxY9TM#t=106s Såg läskigt verkligt ut... 01/01 Varför skriver ni och många andra om att PC versionen kanske inte kommer? Har jag missat något? Har Rockstar sagt något som tyder på att det inte ska komma? Jag har inte läst något sådant. Det är precis som vanligt vad jag vet. Rockstar släpper det till... 01/01 ser ut att behöva jobba lite på fysiken, aldrig sett en enzo gunga så=) 01/01 Körde 2.1 nu, men gilla inte den alls. När det var natt såg man typ inget, riktigt mörkt och på dagen så var det väldigt ljust. Sen lagga det en del vilket jag avskyr. Nä jag uppdatera till senaste version och öka saturation och kör på max inställningar... 01/01
Skicka en rättelse