Indieälsklingen Fez har blott släppts till Xbox 360. Under 2013 blir det ändring på den saken.

Hyllade indieäventyret #Fez kommer till fler format än Xbox 360 under 2013. Vilka då? Det vet vi ännu inte. Pc? Playstation 3? Wii U? Den enda som har svaret är Phil Fish och det är han som släpper den glada flerformatsnyheten:

– 2012 var galet. Men vad händer nu? 2013 kommer bli ett intressant år det också. Till exempel: Fez kommer portas till andra plattformar. Ja, jag har lyssnat på er, ni som mailar mig och säger vilken idiot jag är som inte portar Fez till alla format.

Fez utsågs till ett av 2012 års bästa spel av FZ-redaktionen. Under 2013 får fler än någonsin uppleva det unika spelet som får oss att se spelvärlden ur nya perspektiv.

@Den Lille Grisen Det är faktiskt skrivet tidigare i tråden att det är pusslen som är utmaningen i spelet. Den andra halvan av spelet (spoilerfritt: efter att man kommit till ett visst rum som visar hur man gör en grej) är helt annorlunda från första... 01/01 Vet inte vad det var för fel på sättet jag sade det, men om det var så att jag lät för aggressiv eller någonting annat sådant som fick dig att ta illa upp så ber jag om ursäkt. 01/01 Du får väldigt gärna anse att det är briljant, det är fullkomligt okej med mig, men du måste ha någon anledning till att du anser det vilket du inte har presenterat hittills. Jag tycker inte att det är briljant på grund av följande: Det presenterar inga... 01/01 Jag blir inte sur för att han inte håller med mig, jag blir sur på sättet han säger det. 01/01 Fan vad jag gillar att det bara finns en tumme upp nuförtiden :D Inte lirat Fez men hade gärna kört det på lappisen eller PS3. 01/01 Då har du förväntat dig att spelet ska vara något annat än vad det är, Fez är inte ett "standard" plattforms-spel med fiender som man hoppar på huvudet på... Fez är ett brilljant spel som handlar om att utforska och upptäcka. 01/01 Finns ingen anledning till att kasta omkring förolämpningar bara för att jag har en annan åsikt än vad du har om ett ämne. Jag anser att det saknar utmaning på grund av att det är omöjligt att förlora och det finns inget som helst straff för att göra... 01/01 Är det ett sådant helgerån att inte hålla med dig? 01/01 I'm shitting rainbows! Förstod inte varför han tvekade att släppa spelet på andra platformer. Äntligen Phil Fish, äntligen. 01/01 Märker att en del personer blir tappade i golvet som små... Vadå ingen utmaning? Du vet att Fez är all about the puzzles, har du hittat alla anti-cubes utan att kolla på nätet? 01/01
Skicka en rättelse