<img src="http://gearmedia.ign.com/gear/image/article/799/799262/splitf..." width="172" align="right"></img>Ett av trumfkorten för [[Playstation 3]] är möjligheten att använda mus och tangentbord precis som på en dator, något som borde flörta med traditionella pc-spelare. IGN har testat ett tillbehör som är en blandning av spelkontroll och mus med tillhörande musmatta - SplitFish FragFX. Omdömet blir riktigt bra och priset är bara något högre än en gamingmus till pc.

Dedicated PC gamers have always stood behind their platform as the best for first person shooter titles thanks to the accuracy and precision offered by the classic mouse and keyboard control combination. While the FPS genre has, over several years, established itself in the console space thanks to major titles like Halo, there will always be a contingent of players who shun dual analog sticks and consequently console FPS titles.

Tack till redmac för detta #nyhetstips!
den ena kontrollen ser ut som nunchuck kontrollen till wii 01/07 Konsoll spel är dyra pga att Sony/Microsoft/Nintendo tar ut pengar av företagen som säljer dem. Det är där de tjänar sina pengar, inte på konsollerna. Har inget med tiden att göra, vilket du ganska lätt kan se på multiplatform spel som kommer på PC/Xbox... 01/07 Det är fortfarande lika enkelt med konsoler att spela, bara sätta in spelet å köra igång. exakt vad är ditt problem? att det lagts till mer funktioner? skit i extrafunktionerna då, så svårt är det inte. förstår mig inte på vissa, dom vill bara klaga för... 01/07 Perfekt för de likt mig som inte har lust att lägga ner en massa tusenlappar mer bara för att få lira UT3 med tgb + mus. Så, måste spelutvecklarna stödja mus till PS3 för att denna pryl skall fungera bra? 01/07 jovars. fast dom lägger också mer tid på konsol spel. alla konsoller kan inte ta emot buggfixar. tror knappast wii klarar det iaf. 01/07 Att konsolspelen är dyrare har ingenting med att spelutvecklarna har lagt ner mer tid på de. Orsaken till att de är dyrare beror på att konsolutvecklarna (framförallt Microsoft & Sony) går med förlust på varje såld konsolenhet och på något sätt måste... 01/07 Lätt jag ska ha detta ökar känslan i FPS.. Sen zauii89, det är fortfarande stor skillnad.. det är väldigt lätt att dra hem polarna och bara poppa i ett spel, dela ut kontrollerna sen sitta å spela och ha skoj som fan.. Lite roligare än att spamma nån... 01/07 Man blir ju lite förvirrad när ordet "dator" används som om det vorde något annat än sin tekniska beskriving. CPU, I/O buss och primärminne. 01/07 jag har slutat spela PC-spel pga att det är precis som Twitch säger alldeless för dyrt. Jag har en "svag" PC som gör allt jävligt bra utom att rendera grafik "in real time". Spela gör jag på konsoller därför att det är MYCKET BILLIGARE och OFTAST bättre... 01/07 Hehe...buggiga konsoll spel fixas med patchar...bara så du vet! Det är ju Theee neeeext geeeeneration 01/07
Skicka en rättelse