Fixelifixande står på agendan i sommar och vår duktige utvecklare @1 Wille jobbar hårt för att ge oss nya funktioner att stoltsera med. Vi planerar flera etapper de kommande månaderna med vissa stora och vissa små funktioner som både vi och ni velat ha länge. I dag lanserar vi den första och här är nyheterna:

Spelserier

Ack så eftertraktat! På spelsidorna i vår speldatabas ser du nu vilken serie ett spel tillhör. Du kan också spana in en hel serie i taget. Ett exempel:

* #Quake

* Quake-serien

Du kan tipsa oss om spelserier vi missat i den här tråden.

PEGI-rating

I vår speldatabas kommer vi framöver lägga in vilken PEGI-åldersgräns ett spel har. Än så länge har vi inte hunnit lägga in så många, men det kommer. Ett par exempel:

* #50 Cent: Bulletproof

* #Top Spin

Påminnelse om användarnamn

Har man glömt sitt användarnamn kan man nu få hjälp att minnas det, när man ska logga in.

Publik önskelista

Önskelistan som tillhör din spelsamling är nu publik. Vi kommer göra coolare grejer med spelsamlingen framöver, men det här var ett viktigt första steg.

Nedlagda spel gråas ut

På ett spels sida i speldatabasen finns ikoner för de plattformar spelet finns på. Om ett spel är nedlagt på en plattform kommer denna ikon nu vara utgråad.

Det var nyheterna för den här gången, om ungefär två veckor är det dags för lansering av nästa etapp. Håll i hakspetsen tills dess, så kör vi!

Skicka en rättelse