Rise of the Hutt Cartel låter dig bli lite betuttad i samkönade NPC:s lite överallt, och vice versa.

I år släpps Rise of the Hutt Cartel, den första större expansionen till #Star Wars: The Old Republic, och ett nytt officiellt blogginlägg röjer att med det tillkommer möjligheter att kära ner sig i NPC:s lite här och där. Detta har varit utlovat länge och något som en grupp spelare funnit väldigt viktigt. För dig som missat vad som därutöver ingår gäller bland annat fem nya nivåer, en bunt nya förmågor, områden, svårighetsgrader och en fetingplanet.

#Biowares Jeff Hickman säger vidare att spelet sedan dess free-to-play-övergång fått fler spelare, men exakt hur de mätt eller vad som beräknas är oklart.

Äntligen får min bounty hunter få smaka på Nekos håriga bäver. 04/01 SWTOR = våra tiders Daikatana 03/01 Ptja, bryr mig inte så mycket om det är möjligt att tafsa på samkönade i spelet men tyvärr är SW:ToR ett av världens största fails när det kommer till mmorpgs.... Tror jag skickade in över 10 a4-sidor med tips och råd under alpha/beta, fick ett enda sva... 03/01 Helt jävla rätt! Fan på tiden det här, har suktat efter det enda sedan spelet släpptes, då jag avskyr att spela manliga karaktärer och de kvinnliga kompanjonerna i många fall är mycket mer tilltalande. Blir att installera om det såfort nya expansionen... 03/01 Det jag menar är att Bioware's inkompetens och arrogans förstörde spelet innan det ens var släppt, expansionen kommer därför inte att göra någonting eftersom spelets och utvecklarnas dåliga rykte är etablerat. 03/01 Hm... Tjaaa, varför inte? Anledningen till att jag slutade var att jag mer eller mindre blev klar med allt content jag var intresserad av och endgame kändes rätt fattigt, inte för att jag inte gillade spelet. En helt ny planet, fem levlar och fortsatt... 03/01 Jag är fullt medveten om att det inte blev som de hade tänkt, eller rättare sagt som folk hade förväntat sig. Jag menade bara att när du säger "skadan är redan skedd", vad exakt syftar du på då? Det låter som om det var ett bra spel från start, men att... 03/01 Skojar du? SWTOR är en av de största flopparna i spelhistorien 03/01 Vilken skada? Föressten, du menar alltså att man bara skall ge upp, bara för att det inte gick exakt som man hade tänkt sig från start? 03/01 Känns som det kommer lite för sent. Skadan är redan gjord sedan läääänge. 03/01
Skicka en rättelse