"And it's on", säger Microsoft.

Om 158 dagar och 21 timmar är det dags för E3 2013. #Microsoft planerar uppenbarligen stora saker eftersom de har startat en nedräkning (där de till och med räknar millisekunder) med texen: "And it's on". Vad är "on"? En inte alltför vild gissning är att Microsoft redan nu bygger upp hajpen inför avtäckningen av uppföljaren till Xbox 360.

Den gigantiska mässan hålls i år den 13-15 juni och som vanligt i Los Angeles. Förutom en ny krysslåda tror också många att #Sony väljer att visa uppföljaren till Playstation 3. Årets E3 kan med andra ord bli något alldeles extra.

Att det blir så beror ju på gulliga fanboys som tydligen aldrig kan mogna och har som fritidssysselsättning att skriva korkade anti inlägg. 05/01 Gulligt att det alktid ska bli konsol/pc krig så fort det handlar om xbox. Jag säger nej för att inte hoppas på för mycket. Vore på sin plats med lite prestandaökning dock 05/01 Jag tror att jag kan försöka mig på en tolkning... ;-) Det var ett sarkastiskt inlägg som handlar om det faktum att en modern PC har bättre grafik än en gammal konsol. Skribenten verkar anse att detta är en självklarhet som inte ens behöver nämnas - han... 04/01 Tillräckligt för systembolaget. 04/01 hur gammal är du själv? 04/01 Det är väl klart att pelle 14 från örebro ska få dricka sin Red Bull och dampa loss till tuff dubstep musik och nerdummade FPS spel? ;( AAA spel i år har varit rent utsagt skit i mina ögon.. jag har fått mina största spelglädjen ur spel under 200 kr.... 04/01 Får verkligen hoppas att man slipper rrod på xbox 720, och ylod på ps 4, nåm gång borde väl dom lyckas släppa en felfri konsol. och vad gäller bakåtkompatibilitet så lär det vara så på Xbox 720, man kan ju köra gamla xbox spel på 360, så då lär man nog... 04/01 Trevligt med en ny konsol som förhoppningsvis har nog bra hårdvara för att kunna kallas ny generation, Nintendo levererade som vanligt dålig hårdvara till högt pris som motiveras med grymma exklusiva. MS säljer bra hårdvara till bra pris med bra exklusi... 04/01 Half-life 3 tack. 04/01 När väl klockan tickat klart kommer det stå "We are extremely proud to present WINDOWS 9" Fy fan va snopen man skulle bli haha!! 04/01
Skicka en rättelse