Nytt år. Många nya Lego-spel.

Legend of Chima är ett nytt sagolikt varumärke från Lego som under 2013 får byggsatser, en teveserie och – såklart – ett knippe spel. Inte mindre än tre stycken släpps under året.

  • #Lego Legends of Chima: Speedorz Racingtitel som under gårdagen släpptes på Lego.com och som idag når Ios-formaten. Spelet låter dig köra mot andra chima-varelser.

  • #Lego Legends of Chima: Laval's Journey Släpps i sommar till 3DS och PS Vita samt till DS under hösten. Verkar av allt att döma blir ett mer traditionellt Lego-spel.

  • #Lego Legends of Chima Online Släpps under hösten till pc och är som namnet vittnar om ett mmo som ska ge barnen en trygg plats att vistas på online. Spelet blir free-to-play och låter dig bygga och pyssla med egna kungadömen.

Bump! och Yeeeeesssss!!!!! :) Jag är fan Nostradamus http://www.comicbookmovie.com/fansites/BatFreak/news/?a=72298 08/01 Hm.. spelade lite idag med min dotter och tyvärr är det den nya varianten ibland på själva banorna. Rätt kul ändå även om styrningen när man flyger är lite si och så. Kan inte låta bli att le när Supermantemat spelas varje gång man är Superman och lyfte... 04/01 Kanske blir att köpa och testa lego Batman 2 då jag inet velat testa p.g.a att jag spelar co-op men blir så irriterad av den "nya" 04/01 I Batman2 och Lotr är det "vanlig" splitscreen. Skulle nog vara svårt att vara på samma skärm om man är på var sin sida av Gotham/Middle Earth.. gubbarna skulle ju vara ca 2 pixlar. :) Dock är det inte den variant som finns i t ex Pirates där delningen... 04/01 Var bättre förr! Med delad skärm all the way som blev större eller mindre beroende på avståndet mellan gubbarna. Den nya är jävligt rörig tycker jag. Om det inte kommit en ännu nyare än den jag menar då? Spelat Pirates och Harry Potter med det nya sätte... 04/01 Lego Minecraft Edit: Verkar finnas redan? 04/01 Är det bara jag som aldrig hört talas om "Legends of Chima"? 03/01 Jag vill se Lego Marvel Phase 1! :) Mina döttrar spelar Lego Lotr. Det är riktigt mysigt! De förstod inte "Arrow to the knee"- påskägget dock.. :) 03/01 Hade dom gjort ett lego-moba så hade jag kanske provat den "genren" lite mer seriöst! 03/01 Läste först "Lego of Legends" och trodde att det handlade om en moba-parodi. :P 03/01
Skicka en rättelse