Efter flera förseningar spikar City Interactive till sist ett datum. Tror vi.

#Sniper: Ghost Warrior 2 släpps den 12 mars, avslöjar utvecklaren #City Interactive (via Eurogamer.

Det är inte första gången vi skriver om släppdatum för det Cry Engine 3-drivna spelet. Tanken var tidigare att det skulle släppas den 16 mars – 2012. Därefter var tanken att releasen skulle ske i somras för att sedan skjutas upp till januari i år.

Nu håller vi tummarna för att Sniper: Ghost Warrior 2 verkligen släpps i mars. Vad vi däremot är säkra på är att du kan se en färsk trailer här.

Förvisso är folk här på FZ överdrivet kritiska men ska vi vara ärliga så kommer detta spel för sent, det kan omöjligt hoppas på att vara väldigt intressant ett år så fullt med faktiskt intressanta spel. Visst om du tycker om det personligen så ha kul,... 06/01 Varför allt detta hatande? Förstår inte vad de tjänar för syfte och tillför kommentatorsfältet när du sprider dina fördomar. Verkar som det är något av en sport här på FZ, vem som kan vara den största experten och hata flest spel. Själv tyckte jag den... 06/01 Mars nu? Äsch.. då skiter jag i det här spelet. För mycket annat bra. 04/01 Jo antagligen - men det låter onekligen underligt... 03/01 Tror han menar 1:an 03/01 Uhh...spelet släpps ju i mars, så hur vet du hur spelet är redan nu? Eller har jag missat något?? 03/01 Hoppas de helt tagit bort delarna då man inte var krypskytt. Köpte spelet på Steamrean och det är helt fruktansvärt trasigt när man spelar andra gruppen soldater. Bössorna träffar varken där man siktar eller där de borde träffa och det är stelare än en... 03/01 Haha kommer inte att ha nån skillnad hur mycket tid de lägger på detta spel... Lika bra att släppa det så fort som möjligt, det är som att dra av ett plåster, lika bra att få smärtan ur vägen. 03/01 ettan gick ju att springa genom skjuta han man skulle skjuta sen springa igen... 03/01 Ser hellre att det tar tid med ett spel och det blir ordentligt gjort än att det släpps i all hast och är buggigt som fan. 03/01
Skicka en rättelse