Vi har vaknat ur juldvalan och korat vinnaren i julkalenderns lucka 20.

FZ:s julkalender 2012 bjöd på en rad tävlingar, och i den tävling som gömde sig bakom lucka 20 kunde du vinna pc-spel coh hårdvara.

Efter jullledighet och andra giltiga skäl för frånvaro har vi nu samlat ihop oss själva och korat vinnaren. Nämligen...

  • @demagog
    "I juletid kommer Tomten till den som varit snäll
    men slädens färd slutade med en smäll.
    tomtelik och renrester glänser rött på taken,
    endast Sweet Tooth är vaken."

Ett stort grattis tilll Mattias, priserna kommer med posten i början av nästa vecka. Just det, spelet vi sökte i charaden var förstås #Twisted Metal.

Prisbordet:

Vad tusan, ett konsolspel i en PC-spelstävling ;P Jag trodde det var diablo 2, Iron maiden curse och den röda saken på pappret liknade ju Diablo lite ;) Ja ja, grattis Mattias. 07/01 Ja alla har ju sina åsikter :) Inom musik kommer olika teorier m.m om en grupp alltid finnas ^^ 07/01 Jo de kom ju igång på senare delen av 70-talet, så det är väl inte på konstigt om de klassas som gammaldags heavy metal. Inte heller konstigt om både de själva och genren i sig evolverar en del över tiden, annars skulle det kanske bli uttjatat. All in... 07/01 Kanske en "gammaldags" heavy metal i så fall? De flesta är nog iaf ense om att det är dit de räknas... (New Wave of British Heavy Metal och allt...) 07/01 Ja Iron Maiden är väl Heavy Metal om jag inte klassar fel. Lyssnar på dem en aning nån gång ibland. XCOM har jag haft sedan release, spelat igenom två gånger. Väldig värt. Tävlade mest för tangentbord, då mitt asgamla logitech är ca 10 år nu. (har inte... 06/01 Tänkte inte så långt tyvärr, tycker dock inte heller iron maiden spelar så värst mycket metal. Känns mer som bara en slags gammaldags hårdrock i mina öron. Metal i mina örön är hur death metal och black metal låter som jag lyssnar på. Men alla tycker... 06/01 Var själv inte med i tävlingen, men det där rimmet var ganska unket xD Grattis då :) 05/01 Iron Maiden spelar metalmusik, pappret snurrades/skruvades = Twisted Metal. Har aldrig kört spelet heller, men har hört och sett namnet flera gånger. 05/01 Hur lyckas folk gissa ut sånt med endast en affisch med iron maiden ? O.o Sure dock har jag inte ens rört twisted metal så hade väl ändå inte lyckats gissa ut 05/01 Bock och tack! 04/01
Skicka en rättelse