Filmen från #Fallout 3 fick många att hoppas på att #Bethesda Softworks klarar av att göra ett skitigt rollspel, i jämförelse med deras storsäljare #Oblivion. Den grupp speljournalister som blev inbjudna till en visning hos utvecklaren var också skeptiska men deras intryck verkar överlag positiva.

Vi får bland annat veta att du inleder spelandet som ett barn i ett av valven och efter att skapat din karaktär bär det ut i den förstörda världen i jakt på din far, som Liam Neeson gör rösten till.

Next Generation skriver:
- You begin as a baby, actually. You learn to walk, run, play with toys and pick your seven attributes collectively called S.P.E.C.I.A.L. (Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility and Luck.), as in previous Fallout games. As time goes on your age advances. Time spent within an age bracket increases as you grow older, so don?t worry?you won?t be fighting off Super Mutants as a Huggies-wearing bouncing baby.

Ett fåtal nya bilder finns att glo på i förhandstittarna, du du kan välja mellan tre stycken.

Tack till Bluevortex för detta #nyhetstips!
first person baserar jag på en av bilderna i en artickel det andra så nämner han att man kan pausa och köa upp olika actions 02/07 Det är inte turnbased, det är "realtime with pause". Du har en begränsad mängd poäng att använda när du pausar då du kan sikta. När de är slut måste du spela i realtid medans de regenererar. Inte långt ifrån Max Payne med andra ord. 02/07 Vars står det att dom fokuserar för mycket på combat :B ? 02/07 Hmm, det verkligt roliga med 1&2 var ju rollspelandet och storyn tillsammans med känslan. Satsar man för mycket på combat så blir det hela bara ett dussinspel :/ Gillar inte heller att det ska gå på konsoller, men man får väl acceptera hur spelvärlden... 02/07 Tycker det ser lovande ut, jag orkar inte ens bry mig om att överanalysera det i jämförelse med fallout 1 & 2. Det verkar ganska kul stående på sina egna ben. Men som sagt ganska länge kvar tills det kommer så mycket kan hända :) 02/07 Turn based och Gore känns helt rätt. Kanske kan bli ngt iaf. :) Men Jag förbehåller mig fortf rätten att tvivla. 02/07 Mjea.. Det blir säkerligen ett bastant spel och ett garanterat köp i vilket fall som hellst. Men jag tycker det verkar sakna mycket av den "öde" känslan som 1-2'an hade, där man kunde färdas genom en öken i mil och åter mil utan att se en bebyggelse. I... 02/07 hmm jag gillar grejen med att man börjar som en unge i valvet, man får lite mer känsla då tror jag. 02/07 Hoppet sjunker för varje bit information som släpps.. Ex: Meh? Vad töntigt om så är fallet. Edit: Oj Eeeeh, ska jag gråta nu? Jag tror jag gör det. Varför? Varför!? 02/07 Yeah, ett spel anpassat till moderna spelare då blev det inte ett sudoko iallfall 01/07
Skicka en rättelse