Ännu en dag, ännu en Kickstarter. American McGee har dragit igång en insamling för free-to-play-actionrollspelet #Akaneiro: Demon Hunters som summeras som en artistisk Rödluvan-tolkning där du kämpar mot ondska i allsköns miljöer. Arbetet har kommit en bra bit och spelet kommer släppas hur som, men de uppger att resurser saknas för att få till den upplevelse som teamet eftersträvar. Genom att bidra får du tillgång till extraprylar i liret och du ges möjlighet att vara med och forma delar av liret. Släppet är tänkt att ske till pc, mac och Android/iOS-plattor.

Som sagt är det free-to-play-modell som gäller vilket innebär att delar av spelet kommer vara gratis. Extranivåer och expansioner kommer kosta en slant, samt kosmetiska tillägg så att din Rödluvan kan se flashigast ut av dem alla.

Insamlingen eftersöker 200 000 amerikanska dollar och har i nuläget skrapat ihop 25 000 av dem, med en tidsram på 28 dagar att tillgå. För mer detaljer rekommenderas Kickstarter-sajten. Spelet är även på god väg att få grönt ljus på Steam Greenlight.

http://www.kickstarter.com/projects/spicyhorse/akaneiro-demon-hunters/widget/video.html