ArenaNet vill poängtera att du som explicit överanvänder alldeles för fördelaktiga möjligheter och riskerar att sabba spelets ekonomi inte borde göra så.

Under julfirandet i #Guild Wars 2 dök det upp en bunt trevliga recept och möjligheter att knåpa ihop olika prylar. En av dessa, en såkallad Snowflake Jewelry, var lätt att sätta ihop och bryta isär för möjlighet till ovanliga ectoplasm-klumpar. Lite väl enkel tycks det då en bunt spelare har bannats för att i överflöd ha gjort detta och på så sätt fått tag på extrema mängder ectoplasmer till ett väldigt lågt pris. Borta på spelets forum har en person blivit väldigt upprörd av att ha blivit bannad och tycker att det är mycket trist att denne inte kan spela mer efter många hundratals timmar nedlagda på både Guild Wars 2 och dess föregångare.

I #Arenanets svar (inklistrat nedan!) går att utläsa att spelare måste vara medvetna om att de medvetet tillskansar sig hur mycket som helst för ingenting och således riskerar att sabba spelets ekonomi så får de hantera konsekvenserna.

Klicka för mer information

I’ve seen the numbers, and the damage to the economy could have been substantial, if the exploit wasn’t closed down and if these people were allowed to use their ill-gotten gains. People whose accounts were terminated were the worst offenders. I’m talking a lot of ill-gotten gains that posed a significant potential impact on the economy.

Any time you take one thing and can make two, and then four, and then sixteen… ya gotta know that’s just wrong. (I won’t quibble on the odds, but overall, that form of doubling was not outside the realm of possibility.) And to perform that action hundreds and hundreds of times? That’s call “exploitation,” and that’s against the User Agreement, the Rules of Conduct, and all that is holy.

I know the OP will disagree. But we’ve been more than kind, in the past, and everyone needs to own up to his/her errors and recognize: We all are part of the game economy, and those who exploit it are hurting the rest of us.

Exploit closed.
Worst offenders terminated.
That’s what has to happen to make things right for all of us.

Läs hela diskussionen här.

Det Är BARA att göra så bilar inte går fortare än 50 oxå? Har du proffesionell inblick i spelprogamering eller bilkörning? Gör du inte en ganska stor grej av Huklens likelse som i stort bara gick ut på att bryter man mot regler så blir man straffad? Tän... 07/01 Så du tycker alltså att tänja gränserna i ett datorspel är lika allvarligt som att köra 70 på en 50 väg? Det är ju inte så att man kan skada/döda folk om man inte kan kontrollera bilen på vägar med låg fartgräns om man har otur? En fartgräns finns där... 07/01 Verkar det för bra för att vara sant är det förmodligen så. Applicerbart på det mesta i livet. 07/01 Worst offenders got banned, Ja förra gången hörde jag att de satt gränsen på 50 upprepade items exploitade.. Om man håller på sådär och upprepar en felande quest item för att man räknat ut att man tjänar oförtjänt bra ingamepengar på det och kör det 50,... 06/01 True that, inte spelat sen -10 men då var det mycket prat omfördelar hit och föreelar dit. 06/01 Oh im sorry, ja glömde att man måste skriva ut IRONI här på fz nuförtiden. 06/01 att dom vågar banna folk när det förmodligen knappt är några kvar som spelar ;) 06/01 Nej, i Eve så skyfflar bara devs ut blueprints till diverse "kompisar". 06/01 "I Arenanets svar (inklistrat nedan!) går att utläsa att spelare måste vara medvetna om att de medvetet tillskansar sig hur mycket som helst för ingenting..." Är det inte det livet i den riktiga världen går ut på idag om man hårdrar det lite? 06/01 Skönt med ett företag som faktiskt inte rår sig för att ta i ned hårdhandskarna om man fuskar. Grymt bra jobbat Arena.NET :) 06/01
Skicka en rättelse