Studion bakom Heavy Rain och Beyond fattar beslut som får David Cage att ifrågasätta deras mentala tillstånd.

#Beyond: Two Souls använder sig inte av #Heavy Rain-motorn. Istället valde #Quantic Dream att bygga en ny spelmotor från grunden. "Galet", säger visionären David Cage.

– Vi är galna människor. Vi gör inte det här för pengar eller berömmelse. Vi vill ta risker för att vi tycker om att utmana oss själva. Verkar detta logiskt från ett företags synvinkel? Inte riktigt, om jag ska vara ärlig. Som chef för företaget ser jag att detta är absurt. Men vi tycker så mycket om det. Vi är ett team med passionerade människor.

Beyond kommer bli en större resa än Philadelphia-baserade Heavy Rain, såväl fysiskt som psykiskt.

– Beyond är betydligt mer internationellt än Heavy Rain. I huvudsak äger det rum i Amerika, men du kommer utforska många platser. Du kommer resa mycket mer. Det kommer bli ett äventyr på ett fysiskt vis men också på ett känslomässigt plan.

Beyond: Two Souls släpps under 2013 exklusivt till Playstation 3.

Barnsligaste i hela branchen? Knappast, eftersom det är just det som säljer systemen, skulle någon köpa en 360 om det inte hade Halo eller Gears? 07/01 Du har förmodligen rätt. Är mest tveksam på allt David Cage säger, han verkar vara en djävulskt självgod person som tycker allt andra gör är barnsligt osv. 07/01 Hoppas dom får ihop kontrollerna bättre än Heavy Rain. 07/01 Det är bra, det finns inte tillräckligt många galna människor inom spelbranschen som vågar ta risker. 07/01 Fast BF3 hade en budget på långt över 100 miljoner dollar, och den motorn har utvecklats under loppet av hela Bad Company serien. Faktum är att det idag inte finns mer än ett handfull motorer på marknaden. För 10 år sedan fanns det fler, men med tanke... 07/01 Så galet är det väll inte att göra en ny spelmotor? BF3 och en massa andra spel har ju gjort samma sak. 07/01 Det här med exklusiva titlar är det barnsligaste i hela spelbranchen. Jo, jag äger en PS3a (iofs sönder just nu) men jag tycker likförbannat att det är både löjligt och skrattretande att de fortfarande håller på med det här tramset. Jag säger inte att... 07/01 Dom är galna som inte släpper Heavy Rain och Beyond till fler plattformar :D Vi ps3 saknande själar vill också uppleva äventyret :D 07/01 älskade både fahrenheit och heavy rain och tror beoynd kommer bli minst lika grymt. jag hoppas bara mr. cage slipat på sina manus-kunskaper eller tagit hjälp utifrån. hur duktig han än må vara så är det på tok för mycket plot holes i heavy rain, vilket... 07/01 Detta gillas! Både Fahrenheit och Heavy Rain är riktigt grymma, tror knappast att de faller med detta spel 07/01
Skicka en rättelse