Cevat Yerli på Crytek berättar att de gärna skulle få Crysis 3 till Wii U, men att det är upp till EA och Nintendo att komma överrens om något.

#Crysis 3 är på väg till pc, Xbox 360 och Playstation 3 – men med en ny konsol på marknaden är det säkerligen en del som undrar huruvida det dyker även dit. Wii U pratar vi om såklart, och i en intervju med #Cryteks Cevat Yerli berättar han att även om han personligen skulle vilja se spelet till konsolen, så är det upp till utgivaren #EA och #Nintendo.

– Det är ett businessbeslut mellan EA och Nintendo. Jag hade älskat att se det till Wii U, men vad jag skulle vilja se och vad som händer är i slutändan två olika saker. Även om det är så skulle jag kunna dra igång det, men någon måste sälja det, eller hur? Om businessbeslutet inte verkar vettigt, eller inte verkar vettigt för dem så... är det helt enkelt inte möjligt för oss att göra det. Vi kan inte ge ut det själva, och det är kontentan, berättade Cevat Yerli för Digitalspy.

Men, även om Crysis 3 inte dyker upp till Wii U kanske potentiella fortsättningar på serien gör så. Det får framtiden utvisa, helt enkelt. Släppet av trean sker i vilket fall som helst den 21 februari.

Inte ett dugg förvånande. Wii U har för lite användare än. PS360 har ca 150 miljoner sålda konsoller tillsammans. Wii U har snart sålt kanske 2 miljoner. Självklart koncentrerar man sig då på PS360. Personligen bryr jag mig inte ett smack. Crysis-serien... 08/01 Det du säger är absurt. Bara för att ett företag anser att en produkt inte ska anpassas för alla marknader och plattformar behöver inte det betyda att man inte tror på produkten. Det är lite som att man skulle säga att svenska bryggerier är "fega" för... 07/01 Menade inte dig kanske utan generellt sett så ser väl folk på Wii med en negativ attityd. Är kanske bara en uppfattning jag har fått. :) 07/01 Hatar varken wii eller wii u, har haft görkul med wii under många år, men jag tänker inte lägga ut 4000 kr för wii u när man fått nog av dagens grafik och längtar djävulskt mycket efter en avsevärt bättre prestanda och den prestandan kommer mycket troli... 07/01 Mycket hat nu på gamla Wii, själv gillade jag konsollen skarpt! Äger alla 3 last-gen enheterna och har nog spelat mest på Wii, med undantag på kanske fightingspel där PS3an är överlägsen. Tycker att det är synd att många avfärdar Wii som en barnkonsol,... 07/01 Dãr har du faktiskt fel, det är faktiskt xbox version som är lite bättre, och om du vill ha spelen snyggast då får du istället investera i en ps4 , xbox 720 eller steambox som mycket troligt dyker upp nån gång i år. Då är nintendos såkallade nextgen mas... 07/01 Vad ska du ha en Wii till öht då? Det finns ju ingen anledning om du ändå ska spela spel som CoD kan du ju lika gärna köpa PS/Xbox. Nintendo köper man ju för att man vill ha just "barnspel"(tänker mario m.m) eller metroid/motsvarande. Wii U är ju Nextge... 07/01 Vet inte hur du lyckas komma till den slutsatsen när opartiska bedömmare anser annat. 07/01 Har läst att även gta 5 och nya Bioshock troligen inte kommer till wii u. 07/01 Bara för att Nintendos spel oftast har ett gulligt yttre så är det väl lite väl hårt att bara avfärda allt som "barnspel", eller? Jag menar, äventyrsspel som Zelda eller plattformande med Mario tillhör liksom toppspelen inom sina respektive genrer. Bara... 07/01
Skicka en rättelse