I Fallout 3 snackade Three Dog, eller Eric Todd Dellums, för en maffig radiokanal. Nu twittrar han om att mer Three Dog är att vänta. Är det måhända ett Fallout 4 i antågande?

2008 släpptes #Fallout 3. 2010 släpptes #Fallout: New Vegas. 2012 släpptes inte något nytt, men kanske blir det istället 2013 det smäller. Röstskådisen bakom radiorösten Three Dog i spelvärlden har på sin twitter sagt att det förhoppningsvis blir mer Three Dog för fansen, följt av att han hade fått tillåtelse att teasa på nämnda sätt. Mer kunde han inte säga, men han retweetade en tweet som poängterade att det måste handla om antingen mer Three Dog i Fallout-spel eller Fallout-film. Så, kan det måhända vara ett Fallout 4 på gång?

Ni har fått ett babbys första fallout : Fallout 3 Sedan ett halv vettigt fallout : fallout NV. Kan vi få ett riktigt fallout nu? A just det, Bethesda kan inte skapa bra spel. Tur för de att så många tycker om deras skräp iaf. Tur man har Wasteland 2 att... 11/01 Åh, gamla goda Fallout... Ettan var skoj, men kort, Tvåan blev lite väl långdraget, synd att slutet bara hade en lösning. Önskar man hade kunnat använda speech skills mer i slutomgångarna, eller sneak och bara smyga förbi Frank Horrigan. Eller kanske... 11/01 Fallout 3 är ett okej spel. Men tänker man tillbaka på de gamla spelen och jämför är det riktigt jävla dåligt. Var är humorn, var är valen, varför kan jag inte vara ett omoraliskt jävla svin och ta konsekvenserna av det. Att bli childkiller i F2 var sju... 10/01 Det är fan på tiden med ett nytt Fallout. Jävla sköna spel alltså. 10/01 Men lever T-Dog? Jag sköt ju ihjäl han! =D 10/01 fick mig att skratta, tack :) Fallout 4 låter helt okej för mig! 10/01 Ok vart fick du reda på det?... 10/01 Dock tycker jag inte new vegas var lika mörkt av sig inom allt som t.e.x fallout 3 var. Tycker new vegas var för glatt v sig 10/01 Jag kommer att ha extremt låga förväntningar på ett Fallout 4 från Bethesda. Dom vet inte vad dom håller på med när det gäller Fallout-licensen. Fallout 3 var verkligen inte bra enligt mig men New Vegas var helt klart bättre men då fick vi ändå dras med... 10/01 Hoppas dom nyktrar till och slänger in möjlighet till CO-OP!! 10/01
Skicka en rättelse