#Insomniac Games-mannen Ted Price tycker att [[Playstation 3]]-konsolen får för mycket kritik utan någon särskild anledning. Han tror att det beror på framgångarna som #Sony har haft sedan ett bra tag tillbaka, och att det ligger i människans natur att klaga på dem högst upp. Ingen kan väl ha missat den stora kritiken som konsolen har fått, men frågan är om den har varit befogad eller inte?

"I think the PS3 has become the whipping boy for the press, quite honestly. I think everyone just wants to fill it full of arrows because Sony's had some pretty amazing success over the years,"

"And it's easy to overlook that it's been, I think, the fastest-selling PlayStation console. I think it's human nature to want to take down the guy on top, and Sony has definitely gotten its share of...mud [laughs] ... but it's unfortunate,"

tänk om alla ms och sony fantaster tittade på varandra log och sa förlåt för att vi sagt dumma saker.... tänk vilken vacker och solig värld det blivit... 03/07 Sarcasm.....nothing quite like it 8) 03/07 Nu tycker jag vi tar varandras händer och sjunger We Shall Overcome. 03/07 Föresten varför ska man lyssna på ett företag som enbart gör spel till PS3. Hade varit bättre om Ubisoft eller något annat företag som hade gjort interjuven. 03/07 Detta handlar väl inte om ps3an utan en dev som försvarar en konsol, och gnäller på att mycket är orättvis kritik. och så har han tidigare gnällt på andra konsoler och prisat ps3an som second coming of jesus i jämnförelse med 360. 03/07 Den intervjun var väldigt meningslös, gissar att det är därför den publiceras här... Det som sades var att "vissa element överstiger kvaliten hos e3filmen". Detta kan innebära t.ex att ljudet är bättre. Troligtvis kommer Killzone att ha något intressant... 02/07 Haha wow, du verkar ju inte alls galet försvara ps3an... 02/07 inte hela tiden så ditt argument faller därmed... on topic: man får hoppas han håller sitt ord med att killzone ska se snyggare ut och bete sig bättre än vad CGI filmer på E3 gjorde...vilket är stora ord. 02/07 Haha! Visst svider det att vara fattig; stå brevid och se på när de rika barnen leker med de dyra leksakerna. Seriöst så var jag ironisk... Dessutom blir jag less på alla som bara gnäller hela tiden. Jag har själv en PS3a och jag tycker den är bra, vilk... 02/07 @redmac: du älskar att basha ned på 360 hela tiden,... on topic: han har inget vettigt att säga, utan använder intervjun för att försöka få Resistance och det nya Ratchet & Något-spelet att sälja mer. Att folk vill sälja spel till en konsoll de lovat... 02/07
Skicka en rättelse