"Vi är en samling talangfulla människor som kan göra något otroligt med den här och nästa generations hårdvara", berättar 343-chefen.

#Halo 4 släpptes i november som första delen i en ny trilogi. Redan nu har #343 Industries siktet inställt på framtiden och funderar på hur de ska förbättra sig – och hintar om att Halo 5, inte det minsta oväntat, kommer att släppas till nästa generations Xbox och att teamet kan göra något "otroligt" med den nya hårdvaran.

Frank O' Connor, studiochef, berättar att i hans ögon är Halo 4 bäst i serien men inte perfekt:

– Vi vet vad vi måste göra. Och vi vet vad vi måste lära oss. Men vi vet också att vi har kapaciteten, lagarbetet, teknologin och erfarenheten att göra mycket bättre ifrån oss.

Han fortsätter:

– Det finns massor av bitar vi önskar att vi hade gjort bättre. Saker som inte kom med i spelet. Buggar som dök upp. Snedsteg. DLC-fiaskon. Kommunikation som fallerade. Men det finns också sådant som gick otroligt bra, som det faktum att vi skapat en konkurrenskraftig AAA-studio. En samling av talangfulla människor som kan göra något genuint otroligt med den här och nästa generations hårdvara.

Spartan Ops och kampanjen är riktigt grymma, men kampanjen kunde gärna ha ftt vara betydligt längre imo... Men Halo 4 har också många brister, främst när det gäller online/matchmaking; * P2P, ger fortfarande rejäl host advantage, lagg och flertal blacks... 11/01 Halo ar iaf fortfarande en utav de serierna som ger mer frihet an de flesta FPS med relativt stora banor till skillnad fran BF3, CoD osv. 11/01 Nästa gång tycker jag att dom kan släppa de till pc också 10/01 Halo 4 var underhållande, men det finns en sak jag hoppas de fixar i Halo 5: att våga gå loss och öppna upp spelvärlden i kampanjen. Istället för gamla vanliga Halo railshooter-stuket där jag tar mig från A till B gång på gång, låt mig istället få upptä... 10/01 Jag älskade campaignen i Halo 4. I helhet är Halo 4 ett riktigt bra spel! MEN. Det saknas fantasi. De återanvände många armorabilities utan att lägga till många nya. De nya vapnena (promenthean) är det nästan inget särskilt med. Även många av spelets... 10/01 Förhoppningsvis gör de singleplayer bättre för Halo 4 var fan under all kritik när det gäller uppdragsdesign och manus... de flesta premisserna till banor verkade skriva av treåringar. Speciellt banan där man kör runt med det stora fordonet och ska skju... 10/01 Med tanke på de punkter som du tog upp om vad som faktiskt inte var bra utifrån multiplayerdelen så tror jag mer på att Frank kanske kollade mer på story och solo kampanjen. Tvärt emot dig så är multiplayer i Halo eller i de flesta fps spel inget som... 10/01 Men nu när de ändå kommer använda en helt ny, mycket mer kraftfull, hårdvara så skadar det ju inte att de utnyttjar det de kan använda väl? :) Men jag förstår vad du menar annars :D 10/01 Jag fick mer känslan av att han var sarkastisk, men vem vet. 10/01 Det hindrar dock inte en stor del av användarna här på FZ (eller på internet ÖHT). :P 10/01
Skicka en rättelse