Connecticut-samhället Southington har ställt in planerna på att samla in och förstöra våldsamma dator- och tv-spel.

Efter den tragiska dödsskjutningen i Sandy Hook-skolan bestämdes att invånarna i det lilla Connecticut-samhället Southington skulle uppmana sina invånare att byta in sina våldsamma dator- och tv-spel mot presentkort värda 25 dollar. Spelen skulle därefter förstöras – men nu avslöjar organisatörerna att spelbränningen inte blir av.

Händelsen, som skulle ha ägt rum i övermorgon, skulle ha skapat onödigt mycket logistiska problem, enligt gruppen. Men presentkorten från Southingtons handelskammare kommer fortfarande delas ut till de föräldrar som haft ett samtal med sina barn kring våldsamma spel. Kanske bör någon också ha ett samtal med föräldrarna ifall de låter sina barn spela spel med 15- eller 18-årsgräns.

http://www.upworthy.com/angry-gun-advocate-loses-it-live-on-cnn-in-the-most-bizarre-interview-ever <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ror9v2LwHoY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315"... 11/01 haha, vilka puckon! lämna in alla spel som man redan lagt in på steam och låt dem förstöra de fysiska skivorna. låter som en bra deal alla fall! 11/01 Tänk om "föräldrarna" bara hade vett nog att följa de åldersgränser som finns för spel, film, vapen, alkohol m.m. och inte kringgå de systemen. Jag skulle njuta mer av gaming om jag slapp p12or i 15-18+ spel, det vore underbart. Gatorna skulle bli betyd... 11/01 Det var nog en god tanke bakom. Hade blivit jobbigt att bränna cyberspace för att komma åt digital distribution bara. 11/01 Det är pistoler som borde bannas om något; 2011 blev 323 personer mördade med gevär (alla typer av gevär) medans 496 blev mördade av "blunt objects". Semi-automatiska gevär är en ganska liten faktor i det hela. Handguns har 6220 mord i listan. http://ww... 11/01 Och vad ska de sedan skylla på då när alla våldsamma spel och filmer är borta? 11/01 även de unga borde få ta del av den härliga friheten ! 11/01 Nån som minns Judas Priest rättegången? Två killar satt och rökte på, drack öl och lyssnade på Judas Priest. Sen gick de ut på en kyrkogård och sköt sig själva till döds, i huvudet med ett hagelgevär. Detta blev alltså bandet stämda för av föräldrarna.... 11/01 Mexican scheme offers computers and cash in return for guns: http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-20979151 11/01 Jo, jag har för det mesta slutat titta på discovery channel. Bara amerikansk propaganda kvar, däremot på D science så kan jag hitta program då och då. Tänkte på hur mycket propaganda det är i discovery, under ett program där man följde de bästa och nyas... 11/01
Skicka en rättelse