Beskåda The Witcher-skaparnas nästa titel i flådig CG, där poliser tar sig an en android som ballat ur fullständigt.

För några dagar sedan rapporterade vi om att #Cyberpunk 2077 skulle komma att visas upp idag, och så har nu skett. Den fräsiga filmen från liret bjuder på en inblick i #CD Projekts futuristiska universum, där poliser tar sig an en android som ballat ur fullständigt. Det är nämligen så att när människor förvandlat för mycket av sig själva med hjälp av robotdelar och andra modifikationer, så kan robotdelarna vända sig mot ägarens egna biologiska sinne – och allt biologiskt runt omkring. Det kan då bli väldigt kladdigt och ibland omöjligt för polisen att ha en suck, tills specialstyrkan MAX-TAC (Maximum Force Tactical Division) kommer till platsen. Ta dig en titt på filmen nedan.

Cyberpunk 2077 utspelar sig alltså i en framtid där avancerad teknologi inte bara underlättar för människan, utan även på vissa sätt blir dessa värsta fiende. En icke-linjär multitrådad story utlovas och fokus ligger på en målgrupp modell mognare och äldre.

När det släpps? När det är klart!

fattar inte att folk klagar på musiken, jag älskar den :P 15/01 Inget som stoppat hen från att byta kön. 14/01 Enligt wikipedia så släpps inte spelet förs än 2015... argh, orkar inte vänta! 13/01 Tack men jag är rätt så dålig på att få fram hur jag tänker, det blir en del missuppfattningar tack vare detta. Jag är knappast en expert när det kommer till Cyberpunk men något som är vanligt är oftast nakenheten. Om man tar sig tid att förstå denna... 12/01 Förmodligen ingen full cyborg då dom är väldigt sällsynta och inte ser mänskliga ut alls utan är anpassade till vad dom är byggda för. Hon är nog bara kraftigt cyberförstärkt(bla bytt ut ben och armar samt bepansrat skelett). 12/01 IGN har gjort en riktigt bra analys av teasern och tänk, de nämner inte objektifiering eller hoptryckta bröst en ända gång!? Händer bara på FZ... http://www.ign.com/videos/2013/01/10/ign-rewind-theater-cyberpunk-2077-teaser-trailer 12/01 Om någon missa så är de secret message på 2:14. är inte säker de står 2015 eller 16 Hint Hint Witcher 3 :P "Do you like our latest creation? We certainly hope so! :) You may remember that we sometimes send you guys secret messages like this. it’s a grea... 12/01 Felet folk i den här genusdebatten gör är att de antar att det är kvinna i teasern. Det är ju uppenbarligen en cyborg, så personens kön får väll ändå anses vara okänd? 12/01 Mina 50 cents i frågan: Den lilla fejkhuden här i teasern är inte nån objektifiering a la Dead or Alive. Knappast heller där i huvudsakligt syfte för att kåta upp nån. Kvinnor som gillar genren lär garanterat också uppskatta trailern. Anledningarna att... 12/01 Jag känner lite likadant när det gäller de som genast sätter likhetstecken mellan exponerad hud och sexobjekt. Jag vet inte hur allas hjärnor fungerar, men när jag ser en scen med en agumenterad tjej/android som vaknat upp mitt i natten i något psykosti... 12/01
Skicka en rättelse