Orkanen Sandy tjaffsade till det ordentligt för många människor, något som fick Blizzard att sälja ett World of Warcraft-husdjur för välgörenhet. 230 000 Cinder Kittens såldes i välgörenhetens namn.

Det råder ingen brist på problematiska händelser i världen, och förra året tag sig orkanen Sandy en destruktiv svängom kring bland annat länder som Haiti och USA. #Blizzard skapade ett pet till #World of Warcraft, en så kallad Cinder Kitten, som nu dragit in över 2,3 miljoner dollar, eller runt 15 miljoner svenska kronor. Då djuren sålts för 10 dollar stycket innebär det här att över 230 000 djur sålts till förmån för Röda Korset som arbetar för att stötta de stormdrabbade.

Trevligt bidrag från alla dem som anförskaffade en brinnande liten kissekatt, och trevligt initiativ från Blizzard.

Gillar att ni förvränger det hela totalt. Blizzard är inte en person, utan en orginisation. Sedan så har Blizzard en massa program där dom hjälper folk. Ett exemple är alla serverar dom sålde, . det programet dom har för the Childrens hospital, och för... 15/01 Jamen du de blir ju skitbra.. Det är ju inte som att subscriber pengarna dom får kommer att användas^^ Tänk gärna efter på antalet servrar/tjänster som blizzard omfattar. Pengar behöver dom.. 13/01 Det samma gäller alla företag som gör vinst med dit resonemang, PR eller inte så hjälper det förmodligen någon till skillnad från dom som inte ger något alls... 12/01 håller med dig till 110% konstigt bara att det finns folk som inte förstår det där:-/ hade säkert vart en annan femma om microsoft gjort ngt liknande, då hade det blivit ett jävla liv på folk här .-P 12/01 Blizzard gör grym PR på en katastrof.. dog det folk oxå under den aktuella händelsen?,, hur vore det om dom skänkte lika mycket av sina egna pengar när dom ändå är igång.... blizzard skiter fullständigt i vad som hänt om folk har dött med mera, det här... 12/01 Vadå tar all cred? Det står ju på checken att den är från "The wow community" samt om ni läser på deras egen artikel om detta ger dom endast cred till spelarna som köpt och nämner inte sig själva. Det är fortfarande pengar dom kunde ha tagot själva som... 12/01 Blizzard har inte dragit in ett skit, jävla hyklare, dom har skapat ett digitalt husdjur som "vanliga" människor har fått betala för. Deras hundratals miljoner har de sett till att behålla. Sånt här skall inte ens uppmärksammas.... Dom borde skämmas. 12/01 Brydde sig spelarna kunde de skänkt direkt, utan att gå genom Blizzard. Här tillhandahöll Blizzard en tjänst som gjorde att spelarna fick ut något på ett sätt de var tillfredsställda med. Bra Blizzard och dess community! Brydde spelarna sig inte utan... 12/01 Fin insats av spelarna! Mene däremot blizzard kunde väl ha slängt in några slantar själv liksom. 12/01 Förlåt mig. Men varför är så många här på FZ....idioter? Vi kommer antagligen aldrig få reda på varför folk köpte dessa pets men en sak är säker. Det var bra intiativ av Blizzard och det är bra att så många köpte petet. Sen om spelarna igentligen hade... 12/01
Skicka en rättelse