Som fjärde röjda studio är Double Fine Productions intresserade av THQ:s utbud av varumärken. Kanske vill de bara få rättigheterna till Stacking och Costume Quest?

#THQ kommer 22 januari förtäras av diverse intresserade under en massiv auktion och med tanke på alla deras fantastiska varumärken är det inte konstigt om många är intresserade. Ett twitter-inlägg från Distressed Debt Investing röjer att #Double Fine Productions är ett av företagen som är intresserade, utifrån att de och #Warner Bros Interactive nu ansökt efter konkurshandlingarna från THQ. Ja, så de kan veta vad som erbjuds och hur.

THQ har tidigare samarbetat med Double Fine och publicerat #Stacking och #Costume Quest. Kanske är det så att Double Fine vill säkerställa äganderätten till sina kreationer?

Att du antar att dessa IP:n Double Fine är intresserade av skulle kosta mer än deras kickstarter-projekt. Om så nu skulle vara fallet, så tvivlar jag på att Double Fine har råd att göra den investeringen. 15/01 Nu förstår jag inte riktigt. Vad är det du tycker att jag antar? Att Double Fine inte har några pengar? Jag anser att företag och individer som har egna pengar att inte bara starta utan även fullfölja spelprojekt bör göra det utan Kickstarter. I alla... 15/01 Och jag tycker att du antar väldigt mycket... 14/01 Jag tycker att det känns ganska skenheligt att Double Fine sitter på Kickstarter och bönar och ber att folk skall investera pengar i deras "kanske"-projekt vilket kan få det att låta att minsann inte har några pengar. Samtidigt sitter de och planerar... 14/01 Sen är det aningen mer resurskrävande att koda 40-50 timmars innehåll för ett storydrivet spel idag än det var på den gamla hederliga tiden... Föredrar kvalitet framför kvantitet, och eftersom Mass Effect var jävligt kvalitativt i mina ögon har jag inga... 14/01 När jag gjorde ALLT och då mernar jag ALLT i första så klarade jag det på 19-20 timmar. När jag gjorde main quests endast klarade jag det på 9-10 timmar. Det tycker jag är väldigt för kort då man kunde sitta i fan 40-50 timmar minst i de gamla hederliga... 13/01 Jag tänkte mest på det första Mass Effect. Jag skulle nog få problem med att bli klar på 10 timmar även om jag skulle vilja, jag har svårt för att tro att man blir klar så snabbt första gången man spelar igenom det. 13/01 I ME3 spelade sidouppdragen tyvärr ingen roll. Ingenting man gjorde spelade någon roll egentligen med det skumma slutet det spelet har. 13/01 ^ Tio timmar? Jag antar att du inte är ett fan av sidouppdrag och utforskning. 13/01 Jag tänker med min inbitna spelsjäl. BF 3 var för mycket fördummat och konsolifierat för min smak. Dragon Age var för linjärt, du fick hela tre ställen att trycka på på kartan och vips så hade du ett miniområde att utforska. För att inte tal om Dragon... 12/01
Skicka en rättelse