Men Funcom meddelar också att de har planer på omstruktureringar och uppsägningar.

Norska #Funcoms online-satsning #The Secret Worlds spelaraktivitet har ökat med 400 procent sedan spelet slopade obligatorisk månadsavgift. 70 000 exemplar har sålts av spelet under den senaste månaden och "tusentals" nya spelare har tillkommit, meddelar norrmännen.

Uppgifterna kommer samtidigt som företaget uppger att de har planer på omstruktureringar och uppsägningar. I dagsläget är det oklart ifall något kontor kommer att stängas helt, och det är inte heller bekräftat hur många anställda som kommer att få gå.

– Vårt mål för studion är att fortsätta existera om än i en annan form än idag. Då vi för närvarande är i mitten av den här processen kan vi inte gå in på närmare detaljer just nu, säger en Funcom-representant till Gamesindustry.

Om dem har misslyckats så skulle inte spelen fortfarande dra in pengar eller ens vara spelbara utan total nedlagda (kostnaden blir högre an vinsten), vi kanske har olika perspektiv på ett misslyckade, visst dem misslyckades med att nå deras ultimata mål... 18/01 I studier? OK Ändå tvingas de säga upp folk? Jag är jätteglad att de vågar göra annat än WoW-kloner, men uppenbarligen misslyckas de ju lik förbannat. Jag älskade Conan i början, det var fantastiskt, men det dog ut fort tyvärr. Med att misslyckas får... 16/01 Fast det är ju inte f2p? man måste ju köpa spelet och det finns cosmetics att köpa också, en bra affärs model. 13/01 Riktigt sugen på att testa detta, finns det någon trail förutom keys från folk som redan äger spelet? hittar inget på deras sida nämligen : o 13/01 Nja beror på vad du jämför med? Och Free 2 Play eller "Buy 2 Play" genererar oftast mer pengar än subscribtions har det bevisats i olika studier. Jag är iaf glad att Funcom har stake att göra unika spel som Conan och TSW då dem flesta andra mmo's vi set... 12/01 Härligt att höra, då får det bli ett köp :) 12/01 Nej det är inte Pay 2 Win, du kan inte köpa något som gör dig bättre än någon annan, bara utseende grejer och en potion som du "levlar" snabbare av. Alla har full tillgång till allt innehåll i spelet, inte som EQ2 och andra där du bara får halva spelet... 12/01 tar gärna en Trial-nyckel ifall någon har över! =D tobbe628@gmail.com 12/01 Man blev ju sugen att prova detta så fick bli att köpa det! Men man är ju så dum och köpte det genom origin.. gah.. Nåja.. är huvudet dumt så får kroppen klara sig utan spel i 48h... 12/01 Snälla ! BANNA sdjhiusdf !!!! 12/01
Skicka en rättelse