Missa inte när gänget borta på Mobile Geeks fingrar på en livs levande (?) Project Shield-konsol på CES-mässan!

Gänget borta på Mobile Geeks har släppt en hands-on-video från CES-mässan där de fingrar på en sprillans ny Project Shield-konsol från #Nvidia. Se hur den Android-baserade konsolen ser ut "live" i youtube-klippet nedan.

Har du helt missat allt ståhej kring Nvidias otippade konsolsatsning? Well, börja i sådana fall här, fortsätt här och se första trailern här. Det är alltid spännande med ny hårdvara, inte sant?

Det handlar om vilken video-codec som HTML5 använder. Inte säker på om Firefox kör med samma som IE. Själv kör jag med Firefox Nighly för att vara säker på att köra allra senaste koden. Testa om sidorna funkar med Nightly. 21/01 IE 10 på Windows 8 ska väll ha HTML5 stöd? Funkar på här och på NH (http://www.nordichardware.se) och överallt utom på tekniksajten Sweclockers (http://www.sweclockers.com). 14/01 När jag installerade Firefox (64 bits Nightly) innan Flash, visade den YouTube-filmer i alla fall. ^^ Installera en webbläsare som har stöd för HTML5, så letas motsvarande video(format) upp och visas. 14/01 kan inte spela flash så inga videor på swe. 13/01 troligtvis omkring 2500 12/01 Runt 500$ kommer den att kosta så ca:3.2k kommer den ligga på här i Sverige. Det känns lite onödigt att lägga ut så mycket pengar på en sån leksak. 12/01 Ser ut som dom byggde den efter hur vissa ville att vitan skulle se ut. För innan vitan kom så hoppades endel på en handkontroll med skärm å nu har dom fått det! Jag är så glad för deras skull yippi! 12/01 Sant, men känns fortfarande ganska onödigt, men sen beror det helt på priset, vill dem ha 4k för prylen så skulle Jag aldrig ens överväga att skaffa en, men om den kostar runt 1k, så mjo kanske. Men det känns dock som att de flesta som vill ha en bärbar... 12/01 Antar att du redan har en pc, så vad du antagligen bara behöver köpa är ett grafikkort för runt en 1000 lapp och sedan denna pryl. Man kanske inte vill ha datorn i samma rum som TVn av olika anledningar? 12/01 Den ser jävligt tung ut, eller så är dom som visar den jävligt klena.. Den vobblar rätt bra i nävarna på dom.. 12/01
Skicka en rättelse