Version 1.07 bjussar på bland annat dueller, klassförändringar, balanseringar och fler kontobundna föremål.

#Blizzard har sedan #Diablo III-släppet kontinuerligt uppdaterat liret, och version 1.07 är nu i antågande.Vi har tidigare rapporterat om att Blizzard tänker om kring PvP:n, och att det första steget blir att infoga ett duellsystem i spelet. Nämda duellsystem tillkommer alltså i och med 1.07 tillsammans med en bunt andra förändringar. Exempelvis tillkommer fler kontobundna prylar i stil med Hellfire-ringen, förändringar till Monk- och Wizard-klasserna och balanseringar av diverse fiender.

Mer än så sker självfallet och är du sugen på att känna till mer är det bara att läsa det officiella blogginlägget som detaljerar de större förändringarna.

Tack till anon166847 för detta #nyhetstips!
Tycker det e skönt att bra gear inte droppas varje minut . Gör det mer älskvärt när man får det .. Inte som dagen wow . där man kan få full epic gear hur lätt som helst . ,men det e ju mitt tycke det .. var fan bra länge sedan man körde både d3 och poe... 14/01 PVP kommer väl med expansionen. x with the new exciting PVP system! Buy it now! Patch 1.1 som lät så nära och allt ^^ 14/01 Jag har loggat en bra mängd timmar i D3 och har iallafall alla karaktärer på level 60, JAg anser klart att jag fick vad ajg betalade för, bra mycket mer kul speltid med mina vänner än alla konsol-spel jag äger i alla fall. Hack 'n slash är en idiotisk... 13/01 Du har aldrig tänkt på att blizzard HAR släppt många riktigt bra spel genom tiderna. Men dagens spel är mest hype och i bästa fall en medelmåttig produkt. Många kloner har varit bättre än D3 i många områden och sämre i en del andra. Men dom har inte öve... 13/01 Det är pga att Blizzard sätter hög krav på spel och inte massproducerar dem. Sedan att det tar tid, gör bara saker mer exklusivt , i alla fall för min del. Blir alltid glad av att höra vad Blizzard har planerat. 13/01 tycker det skulle vart med en necro från början eller någon mer sumoner klass som man kan ha en sådär 15 sumons uppe samtidigt utan bara i en liten stund,,,,, Mer skelett åt folket!!! men taskiga drops och ah har ju pajjat lite. d2 va riktigt bra d3 kän... 13/01 Lever på planeten Tellus (jorden och bor i Landet Sverige. Du kan ju inte påstå att det är många som spelar D3 nu för tiden. Är fan mer bottar än spelare online nu för tiden. PoE har bara ökat i antal spelare hela tiden sen dom började med sin closed... 13/01 Ärligt talat, vet inte vilken värld du lever i riktigt. Tittar du på vilka spel från förr som fortvarande uppdateras och spelas så fattar du ganska fort att det är enbart Blizzard som levererat och levererar fortvarande. Alla andra "bra"-kloner har dött... 13/01 Ja det är just det som förstör mycket, fast inte lika mycket som AH. Fy fan för den. 13/01 Hejdååå Diablo 3 :'/ 13/01
Skicka en rättelse