25 procent lägre pris på bland annat Bioshock Infinite, Aliens: Colonial Marines, Metro: Last Light och Crysis 3. Därutöver 20 procent lägre pris på några av förra årets bästa titlar.

I år släpps en hel del magiska titlar, någonting vi kommer djupdyka i allt eftersom det lider. Kanske vill du säkerställa att du kan lira titlarna direkt vid släpp och då kan det vara värt att känna till att distributionsportalen Green Man Gaming nu har 25 procent rea på en bunt hett efterlängtade titlar. Eller lockar inte spel som #Bioshock Infinite, #Aliens: Colonial Marines, #Metro: Last Light, #Crysis 3, #Company of Heroes 2 eller #South Park: The Stick of Truth alls?

Genom att ta dig till GMG:s erbjudandesajt kan du få nämnda spel och en bunt andra titlar till 25 procent sänkt pris, vilket inte är helt fy skam. Där finner du även koden, om du inte beskådat den i nyhetsbilden ännu.

GMG har även låtit folk rösta kring vilka spel som var förra årets bästa, och därmed kan du nu finna hela "folkets" topp 20-lista till 20 procent sänkt pris. Koden som gäller för detta är GMG20-PJFEW-Y16HK. Båda erbjudandena upphör att gälla 18 januari klockan 17:00.

För farcry fungerar det bra, för där används Uplay. Men för t ex Batman arkham city, så gick det inte att patcha i början då spelet inte installeras, den bara unrarar filer och därför får spelet inget register. Detta gör även att om du söker på spelet... 14/01 GMG är en av de bättre sidorna jag handlat från då de alltid har bra rabatter + att man betalar i USD! + att de har en väldigt bra support. G2play litar jag inte på riktigt då man måste vänta på att få nyckeln från dem. 13/01 Vad de antagligen har gjort är att köpa nycklarna till ett billigare pris. Steam tillåter inte att man köper spelen för annan valuta än den egna och om de upptäcker detta så är det ett avtalsbrott. Anledningen till att vissa spel är billigare i vissa... 13/01 Köpt runt 7 spel på GMG och det har aldrig varit något problem :), kan bara rekommendera sidan men att man ska kolla först ifall det behöver Capsul eller ej. Har personligen bara köpt spel som funkar på Steam. 13/01 Stulna nycklar? Sluta sprid en massa lögner...man undrar ju vem det är som är dum i huvudet här egentligen? Vad är det för patetisk attityd du kommer med? Sitter du verkligen och spelar tuff, eller vad fan är ditt problem? 13/01 handlat från g2play.se över 2år nu.. ingen anledning köpa av steam då ja bara går till steam och skriver in cd-keyn... har tjänat flera tusen på detta... 13/01 Ska du handla från skumma butiker med stulna nycklar osv. är du ju fan dum på riktigt om du väljer g2play, finns fan så mycket billigare om man skiter i de morala aspekterna. 13/01 Aha skickar ni faktura på den här nyheten eller? 13/01 green man är ju helt jävla underbart, bra deals, vettig hemsida och har alltid funkat bra. Dock får man se upp ibland vilken klient man behöver till det spel man köper. 13/01 Exakt så :) Jag har aldrig sagt att G2play inte fungerar, jag menade bara att om Steam och Origin skulle få sniff på att man har köpt där så finns risken att kontot ligger pyrt till. 13/01
Skicka en rättelse