Blizzard har länge planerat att låta dig betala för att byta namn på din profil, men eftersom funktionen nedprioriterades utan att något sades får alla ett gratisbyte.

Klanlirandet i #Starcraft II: Wings of Liberty är serious business för många, och då är det en hel del som vill nämna sin klan eller tillhörighet direkt i sitt profilnamn. #Blizzard har länge snackat om att erbjuda namnbyten (mot en kostnad), men det var något som föll från kartan i samband med fokussatsning på Battle Tags och färdigställandet av #Starcraft II: Heart of the Swarm. Därmed erbjuds nu ett gratis namnbyte, följt av ett till gratis namnbyte när den officiella klanfunktionen dyker upp.

Efter Heart of the Swarm-släppet kommer nytt prio läggas på betalvarianten.

Raderat inlägg, varnat medlemmar. 17/01 ehehe... "enkelt att fixa och borde vara gratis" säger ni. Lite inblick i databaskopplingar och sådant där borde ni behöva. Och vet vet hur Blizz tänker om framtiden, kanske har den implanteringar på gång som gör det svårt att ha nick/konto byte sådär.... 15/01 sålänge folk betalar för självklara saker kommer det fortsätta tyvärr. 14/01 De som klagar är nog fjortisar som döpte sig till "ZerglingomgLOLpwnzor" för ett par år sedan och kanske har de mognat lite nu. (Bara lite) 14/01 Man måste ju inte byta sitt namn i spelet eller hur? När jag började att spela Sc1 när det var nytt så bytte jag till påhittade klan namn säkert flera gånger i veckan bara för att jag kunde skapa hur många account som jag ville, jag tror inte att det... 14/01 Bara för att ett företag ska tjäna pengar är girighet inte ok. Det är ingen som motsätter sig att Blizzard ska tjäna pengar, utan på sättet hur man gör det. Genom namnbyten, genom AH. Se på alla andra som tar betalt för skitcontent i form av DLC/"mappac... 14/01 Handlar ju med stor sannolikhet om det logistiska krånglet när folk byter nick och vad det får för övriga konsekvenser på diverse data / system. 14/01 Jag tycker det är mer fascinerande hur grinia/snåla deras konsumenter (ni) blivit. Herregud vilket jävla gnäll det är på er. Ingen tvingar någon att använda RMAH på D3, faktumet är att det är fullt möjligt att klara spelet på Inferno med egenhittade/AH... 14/01 Blizzard i all ära, men man får inte glömma att företaget heter "Activision Blizzard Inc." numera... 14/01 Går ju liksom att lösa sånt utan att vara girig och ta ut en kostnad för något som sker helt automatiskt och som inte kostar märkvärdiga resurser att genomföra. T.ex att man får byta t.ex max en gång per viss period, eller så ska det vara krångligt att... 13/01
Skicka en rättelse