Hiroshi Sakamoto säger att den nya Playstation-konsolen kan visas upp så tidigt som i maj.

Hiroshi Sakamoto från Sony Home Entertainment har i en intervju med en chilensk nyhetssajt sagt att #Sonys nästa konsol, med kodnamnet Playstation Orbis, kan komma att avtäckas på E3 i juni eller så tidigt som i maj.

– Det är fortfarande en stor hemlighet, men våra Sony Playstation-vänner gör sig redo. Jag kan bara säga att vi är fokuserade på E3. Utannonseringen kan ske där eller till och med tidigare, i maj, berättar han enligt Neogafs översättning.

Tidigare har vi berättat att #Microsoft startat en nedräkning inför E3 2013. 85 procent av er tror att de kommer att visa nästa Xbox under mässan. Då återstår bara för oss att fråga:

Även om det kommer svida i plånboken så vill jag lätt ha en ny Playstation konsol. Skulle inte förvåna mig om Watch Dogs, MGS: Ground Zeroes och Persona 5 kommer till Playstation Orbis/4. 15/01 ehu, nähä..då missuppfattade jag såklart bara det där om vänta tio år med nått helt annat också då. spela spel över nätverk var kanske inte det första som gjordes, men sänka skepp lär ju ha varit populärt innan sjuttiotalet. och att datorgrafiken snart... 15/01 Hävdar inte att det kommer ske om 10 år, men det kommer att ske för eller senare.. Men om vi ser skillnaden bara för 40 år sedan när Pong var 'the shit' man hade aldrig trott att man skulle kunna spela med andra spelare på andra sidan planeten med några... 15/01 100% realistisk realtidsgrafik (i spel dessutom, vilket jag förutsätter vi talar om här) kommer aldrig någonsin kunna genereras med traditionell kod genomströmmad processorer, inte om 10 år, inte om 1000 år. detta är dock heller ett problem eftersom för... 14/01 Vi kan bara komma så långt som 100% realistic graphics, när man kan bygga ihop alla kretsar ur en dator till ett enda litet kort som rymms på ett USB minne, så lär man inte ens behöva byta ut någonting, det var ett sådant moment jag menade, väldigt okla... 14/01 sa verkligen "folk" det för 30 år sen, alltså ungefär strax efter Pacman var the shit? däremot minns jag tydligt att N64 marknadsfördes med "Cinematic Quality Graphics", vilket var helt sant om man med det enbart menade extremt mycket vaselin på linsen.... 14/01 "haha, photorealistic graphics? yeah dream on.." ^ Så sa folk för 30 år sedan. Du ska bara se om 10 år... 14/01 haha, tror du på det där själv eller? :) de flesta Androidbaserade prylar går det ju inte ens att byta OS på utan en enorm mängd armbågsfett. och processorer lär du inte ens kunna byta på en genomsnittlig laptop i framtiden. 14/01 du menar 2 år yngre? :D hårdvaran som antagligen kommer befinna sig i PS4 och 720 är typ 2010 modeller om inte äldre. 14/01 ÄNTLIGEN EN NY GENERATION Som kommer endast vara 3 år äldre än en ny PC. Inte 10. Whiipie. 14/01
Skicka en rättelse