Shootern som ska knytas samman med Eve Online får strax en öppen beta.

Den 22 januari slår #CCP Games upp portarna för den öppna betan av PS3-exklusiva #Dust 514. Shootern har varit under utveckling i över tre år och kommer låta spelarna svetsas samman med tio år gamla och alltjämt populära #Eve Online.

– Lanseringen av den öppna betan för Dust 514 är ännu ett steg på vägen för våra långsiktiga visioner för CCP och Eve, har CCP-chefen Hilmar Petursson tidigare sagt.

I en videointervju har #Sony-chefen Jack Tretton sagt att Dust 514 ska släppas i oktober. Detta har ännu inte blivit officiellt bekräftat.

Denne syftar nog till vad PS4 kommer att kosta. Har hört talas om att det kommer portas till PS4 med, har inga källor. Men det vore dumt av dem att utveckla ett så stort spel i slutet av en konsolcykel och sedan inte dra maximal potential av titeln. 16/01 Dust 514 kommer vara free to play om det var det du undrade? Har även för mig att jag hört att spelet kommer portas till PS4 när den kommer. 15/01 Dust på ps4 skulle vara kanon. Men jag undrar om vad den kommer kosta! Någon som har en aning så här lite ot? 15/01 Det är väl klart att en PC elitist kan äga en konsol? Jag har en som jag mest använda för att kolla på blu-ray tidigare, och nu senare även spel som Okami och Journey. Sen vad jag hört så betalade i princip Sony helt för att CCP skulle kunna göra spelet... 15/01 Visst har folk råd att införskaffa en PS3, om de inte redan har en. Samtidigt tror jag många har skaffat en PS3:a just för ändamålet att kunna spela Dust 514. Det kommer mest troligen innebära en del fördelar på båda håll. Jag är övertygad om att de kom... 15/01 Jag tycker vi väntar ett tag innan vi säger att dom skiter i PC spelarna gällande DUST. Man vet aldrig vad CCP har i rockärmen! 14/01 Nu är det ju patchat en hel del och med mods så är det till och med mer imponerande än konsol-versionen. 14/01 Synd att de inte outsourcade porten, då kanske det hade varit spelbart. 14/01 Finns ja, men var ursprungligen aldrig menat att göra det. PC versionen har vi Fansen att tacka för 14/01 Dark Souls finns också på PC. 14/01
Skicka en rättelse