Enligt rykte från Gameinformer kommer nästa konsolgeneration visas upp i anslutning till Game Developers Conference i mars.

Enligt rykte från Gameinformer (via Videogamer) kommer både #Microsoft och #Sony att visa upp sina next-gen-konsoler i anslutning till Game Developers Conference som hålls i San Francisco den 25-29 mars.

– Vi har hört att både Sonya och Microsoft siktar in sig på #Apple-liknande presskonferenser för att avtäcka sina konsoler i anslutning till GDC i slutet av mars, säger publikationen i sitt februarinummer.

De fortsätter:

– E3 i juni må vara branschens största event, men båda företagen vill ge sina konsoler så mycket uppmärksamhet som möjligt. Det innebär inte att E3 blir utan överraskningar. Next-gen-spel kommer avslöjas på mässan som förberedelse inför konsolernas releaser i slutet av året.

Tidningen tror också att Playstation 4 kommer släppas tidigare än uppföljaren till Xbox 360, eftersom Sony är noga med att inte vara sist ut den här gången.

Rykten, rykten, rykten. Det är antagligen lika bra att vänja sig vid tanken att 2013 kommer präglas av tissel och tassel om nästa konsolgeneration.

Skicka en rättelse