Från torsdag 17:00 till fredagsmorgonen är Playstation Network nere för underhåll, meddelar Sony.

#Sonys online-tjänst Playstation Network kommer att vara nere för underhåll från torsdag 17:00 till 05:00 på fredagsmorgonen, meddelar europeiska Playstation-bloggen. Eftersom det handlar om "rutinunderhåll" så lär du inte märka några större skillnader när tjänsten väl kickat igång igen.

Precis som vanligt med PSN-underhållen så kan du fortsätta spela online även under underhållsperioden, så länge som du loggat in på ditt PSN-konto innan det tekniska underhållet börjar.

kul att PSN fortfarande är nere... 4 tim o 10 minuter senare efter klockan 05:00 som lovat. 18/01 Det är krypteringsnycklarna som har kommit ut, inte källkoden. Och du har egentligen ingen större nytta av någon källkod om du inte har tillgång till servern. 16/01 Det du länkar till har väl inget med PSN-underhåll och "PSN-sourcecode" att göra? Hur som helst så kom det en mjukvaru-uppdatering av PSN-store häromdagen och detta underhåll är väl möjligen för att genomföra motsvarande uppdateringar av servrarna. 15/01 Nerdummat, vad jag har hört så har de 100% tillgång till allt med PS3 och PSN, de har både källkod och någon annan kod tillgänlig för sig. detta skedde i höst förra året - Om det nu är sant eller inte har jag ingen aning om =) Citatet jag hörde var unge... 15/01 hoppas dom lägger dit 2 rader med kod så man kan spela sitt final fantasy 8 utan att köpa det från psn 15/01 Så alla mjukvaror som bygger på öppen källkod är osäkra då eller hur menar du? (Hint: nej, givetvis funkar det inte så.) Det vore lite som att säga att bara för att man har ritningen till en byggnad så kan man enkelt bryta sig in i den. Det beror självk... 15/01 Bara för du har källkoden till något så betyder inte det att du har tillgång till den på deras server hela tiden. Så nej de kan inte öppna den igen. 15/01 Det har väl aldrig sagts att någon källkod stulits? Det enda som är känt är att någon hackade sig in på PSN och möjligen kan ha kommit över vissa uppgifter om konton. Dock så verkar ingen ha blivit av med konton eller pengar efter detta intrång så det... 15/01 Då de kan öppna dem igen efter någon timme så nja, inte direkt? lite konstigt hur tystat det är egentligen, nästan ingen som verkar veta om det. 15/01 Så bara för att "hackers" har källkoden till något så kan man inte täppa igen existerande hål? Eller hur tänkte du? 15/01
Skicka en rättelse