Dead Island: Riptide ska släppas i en lyxbox med en staty föreställandes en zombie-torso. Nu ångrar Deep Silver beslutet och ber om ursäkt.

Igår avslöjade #Deep Silver att de skulle släppa en lyxbox av #Dead Island: Riptide, innehållandes i synnerhet ett par stora blodiga bröst i en liten bikini. Idag ångrar de sig.

Zombie Bait Edition, som utgåvan kallas, innehåller också steelbook-fodral, vapen-dlc och artwork-bilder. Men det var bysten som inte oväntat väckte störst uppmärksamhet.

– Vi ber om ursäkt till de som blev upprörda av Dead Island: Riptide, Zombie Bait Edition, som vi bekräftade för Europa och Austrailen. För den här marknaden beslutade vi att inkludera en ohygglig staty föreställandes en zombie-torso, som var styckad på samma tillvägagångssätt som många fans använde sig av i #Dead Island.

De fortsätter:

– Vi ångrar djupt vårt val. Vi samlar kontinuerligt in feedback från vårt community, och även från internationella spelcommunities. Nu vill vi återigen säga till communities, fans och branschen hur uppriktigt ledsna vi är, och vi ska se till att detta aldrig händer igen.

Dead Island: Riptide släpps den 26 april till pc, Playstation 3 och Xbox 360.

Självklart finns det alltid fler sidor av en sak. Vad jag vänder mig mot är att du domderar ut att om man inte tar ansvar förhelheltsbilden så är man tydligen begränsad och snäv. Det antyder att om man inte köper din världsbild där alla tar ansvar för... 17/01 1. Jag kritiserar ditt sätt att se på saken. Det är ytligt och begränsat att vägra tänka ett steg längre. Sluta prata om att leva som man lär, jag vet inte var du fått det ifrån men jag är inte intresserad av att lära dig något. Du har ett sätt att se... 17/01 Men att kalla de som inte delar din vansinniga logik och faktiskt lustiga påståenden för ytliga och begränsade är helt okej? Nu är du igång igen och domderar med din "visdom" om hur rätt din världsbild är. Du har fel, det är bara så enkelt. Du lever int... 17/01 Jag känner mig kränkt över att kvinnor blir kränkta av att jag gillar bröst!! 17/01 Tjusig. 17/01 Ja, det är väl fine med stora bröst i mini bikinis och med mini kroppar, så länge man bjuder köparna på bilder och figurer av manskroppar med jättepenisar och magrutor. Why not? Nej, det skulle ju kännas obehagligt för köparna att ha utmanande objektifi... 16/01 haha 16/01 Sex säljer, punkt slut. Senast jag spelade en tjockis i ett spel var i GTA San Andreas när min karraktär svullade hamburgare i stora mängder på kort tid :), eller iofs den korta tid jag spelade SaintsRow 2 har jag för mig jag gjorde en tjockis också. i... 16/01 Du får självklart se på saker så snävt du själv önskar, jag är inte här för att bestämma hur du ska tänka. Men bli inte putt om någon tycker att din analys av saken är väldigt ytlig och begränsad om du väljer att inte se saker och tings sammanhang. I... 16/01 Jag tycker att marknadsföringen av spel ligger på en ganska låg nivå generellt sett, med eller utan hjälp av sex appeal. I övrigt håller jag med dig men reklam och kringgrejer går ju alltid att ignorera. Värre är det när man som kvinnlig karaktär i WoW... 16/01
Skicka en rättelse