Djävulskartellen handlar till stor del om explosioner och ond bråd död, vilket även är huvudtemat i nya trailern titulerad Overkill.

Mot slutet av mars släpps #Army of Two: The Devil's Cartel till Xbox 360 och Playstation 3. Med endast två månader kvar är det på sin tid att #EA försöker visa upp vad spelet kan tänkas innebära och på den nya rullen titulerad Overkill beskådas ond bråd död och annat på samma tema. Beskåda filmen nedan.

Tvåan är det bästa co-op spel jag har. Jag är ointresserad av trean dock där dom tagit bort mycket som gjorde AoT charmigt. 17/01 Kastade inte alla som gjorde lumpen m/56? Har inte samtliga granater i försvarsmakten grepe? Sitter det en grepe på granaten ska den givetvis lossna, annars fyller den ju ingen funktion! 17/01 "Den ganska runda granaten" du nämner är förmodligen spränghandgranat m/56, tillika den äldre modellen som används i dagens svenska försvarsmakt. Den har tre stycken säkringar. För att osäkra granaten måste man först dra ut en säkringssprint med ring,... 17/01 Precis, vet inte vilka granater du tänker på. Men eftersom den i trailern i fråga inte har någon synlig märkning av modell så kan vi ju konstatera att det mycket möjligt är en granat man bara drar ut säkerhetsnålen och trycker upp klaffen på. Sån som... 17/01 Tja, första spelet var grymt bra co-op och en lagom fin parodi på moderna skjutspel :P Uppföljaren försökte vara seriösare, men blev abra instängd och tråkig, och detta ser inte bättre ut, tvärt om. Synd att Army of Two aldrig fick någon riktig uppfölja... 17/01 Är du säker på att det är så för alla granater? Jag vet att dom amerikanska runda granaterna har ett handtag som lossnar, men jag minns inte att det var så på granaterna vi hade i lumpen. 17/01 träffar han kanten när han skjuter vid 0:12 ? x) 17/01 Gör den? fifän nu lärde man sig nåt nytt igen :) 16/01 Kidsen blir våta i byxorna ;D 16/01 Med reservation för att verka analstel, men grepen på handgranaten satt kvar. Grepen lossnar när man kastar granaten.. 16/01
Skicka en rättelse