Deathmatch Made in Heaven innehåller bland annat godis för co-op-spelare.

Den 22 januari släpps sista dlc-paketet till #Max Payne 3 till pc och Xbox 360. PS3-spelarna tvingas vänta till den 30 januari.

Deathmatch Made in Heaven innehåller nya tävlings- och co-op-inriktade spellägen. Exakt vad de innebär kommer #Rockstar Games avslöja under de kommande dagarna. Men titeln och bilden ovanför kan kanske ge några ledtrådar.

Paketet kostar drygt 60 kronor men är gratis för de som har Rockstar Pass.

True that... 18/01 Ja nu släpps det knappt patchar längre till pc spel. Var när de nya konsolerna släpptes som det gick utför med spelen. Förr kunde ett spel hålla i flera år, men nu släpper bolagen ett nytt spel varje år eller vart annat och slutar då bry sig om det gamm... 18/01 Tycker att MP3 var helt ok, det var en del coola strider i sp och en skön story, men det fanns hela tiden något där som gjorde att man inte sögs in i storyn på samma sätt som i t.ex. MP2. MP-delen var riktigt skoj om man körde med någon polare, blev en... 18/01 Anledningen till att folk klagar på DLC är mycket enkel! "Förr" i tiden, då menar jag för en... 10-15 år sen kanske, är inte helt 100% på årtal.. men, då skapade spelutvecklare spel som de ansåg att de aldrig behövde patcha eller ändra om eftersom ja,... 18/01 Absolut! Men det tyckte jag MP3 var också. Att folk klagar på DLC förstår inte jag. Det är ju inte köptvång direkt. 18/01 Behövdes inga expansioner till Max Payne 1&2, de var bra och kompletta spel från början! 17/01 Hur kan det vara gratis för dem som har Rockstar pass? Dem har ju pröjsat en klumpsumma för alla DLC :) 17/01 Jag kör multiplayer ganska ofta och har inte märkt av många fuskare, bara nån enstaka. Det är fortfarande folk som spelar men det är klart det droppat av några sen start. Men exempelvis på nyårsafton lagom till efterfesten satt jag och spelade på en ful... 17/01 Finns det något nytt till singelkampanjen? I något dlc? 17/01 Automatkarbinerna i Max Payne 3 var inte roliga att skjuta med tyvärr. Sist jag testade online så var det inte så många som spelade heller. 17/01
Skicka en rättelse