Under hela veckan har vi stött och blött 2013 års releaselista. Allt som allt lyfte vi fram 30 titlar vi tror och hoppas ska göra spelåret 2013 till ett år utöver det vanliga. Länkar till alla filmer och den maffiga textsammanfattningen hittar du undertill.

Precis som i fjol avslutar vi veckan med en omröstning bland er läsare. Men innan vi riktar blicken mot årets lista tar vi en titt i backspegeln på förra årets omröstning. 2012 års i särklass hetaste spel, enligt januari-omröstningen, hette #Diablo III, med rymdoperan #Mass Effect 3 på en klar andraplats. Två titlar som i efterhand visade sig orsaka stora besvikelser och ilska hos många fans.

"#the-walking-dead-a-telltale-games-series|"The Walking dead" då?", undrar kanske någon. Det fanns inte ens med på listan. Inte kunde väl #Telltale, som nyss skämt ut sig med #Jurassic Park, kunna leverera något som var i närheten av goty-klass.

Och detta visar att inget är skrivet i sten. Goliat kan falla och David kan bli störst av dem alla. Ändå frågar vi dig: Vilket spel ser du mest fram emot under 2013?