Den 12 februari släpps Gearbox Aliens-titel till alla tänkta format – utom Wii U.

Igår presenterade vi #Aliens: Colonial Marines som en av många heta titlar under 2013. Idag nås vi av glädjebeskedet att spelet äntligen har gått guld.

Den 12 februari släpps det till pc, Playstation 3 och Xbox 360.

"Wii U-versionen, då?", kanske några undrar. Den släpps inte i februari men #Gearbox lovar en release innan den sista mars. Vi håller er uppdaterade om den saken.

Tack till Shadee för detta #nyhetstips!
Tror dock inte han ens är direkt inblandad i utvecklingen. Han är väl mest bara chef och tänker budgets osv. Skall sägas. Och är "fejs". 18/01 Nej, det är att försöka få till en ändring, om man gillar något som spel och alla utgivare går åt samma håll vilka ska man påverka? Det är nog ganska lönlöst att försöka påverka utgivarna och kvar är de som spelar spelen som man anser försämrat de spel... 18/01 Att få folk att strunta i att köpa CoD är ju bara ett tecken på att att dom tål inte att folk har olika smaker, jag själv har varit med om folk som sagt att jag är dum i huvudet ifall jag köper call of duty spelen, men då får jag väl vara dum i skallen... 18/01 Vad jag menar är att det är så här folk ser på det att det. Jag håller helt och fullt med på att det är utgivaren som oftast förtjänar denna kritik och ibland även utvecklaren beroende på om de ägs eller är ett oberoende företag. Då jag ogillar denna... 18/01 Du går ju tillbaka nu till att det är spelet CoDs fel vilket det inte är. Det är företagarna som vill ta inspiration på hur just cod var för att sälja till alla möjliga målgrupper. CoD är bara ett spel och går inte att anklaga det. Dom som gjort cod har... 18/01 Självklart har spelen idag inspirerats av spelen innan dess och detta tror jag inte någon förnekar eller ogillar. Det som man ogillar är när spel försämras, när de går från att vara bra till att bli sämre s.k "fördumning". CoD har inneburit just detta,... 18/01 Jag håller med dig där på just den punkten, har själv ingen spelat något CoD sedan nr 4 och då bara SP då jag är extremt ointresserad av MP generellt. Men det går inte att frånse att det är extremt populärt och därför många härmar precis som du säger,... 18/01 Min egen åsikt är att man kan inte gå och hata CoD för att utvecklare tar inspiration från det. Då ska dom ju hata utvecklarna som gjort det "cod influerade" spelet. Det är som jag tycker dom kan gå tillbaka hur dom gjorde bf förr. För att dom tog en... 18/01 När det gäller CoD så beror det på att många inklusive mig själv är "rädda" för att utvecklarna har med vissa saker från CoD. KZ 2 var i mitt tycke ett sämre spel tack vare att utvecklarna sneglat en del på just CoD (mig veterligen hade inte KZ 1 ändlös... 18/01 Självklart får man ha en egen åsikt, men dessa ältas det om i var och varannan topic, vilket gör det väldigt tjattigt. 18/01
Skicka en rättelse