Enligt Sonys tyska Facebook-sida släpps Star Wars 1313 i år till Playstation 3.

När #Star Wars 1313 visades under fjolårets E3 blev en hel spelvärld tagen på sängen. Next-gen-ryktena började med ens florera. Något som varken bekräftats eller dementerats. Det enda som stod klart är att titeln släpps till pc.

Men enligt #Sonys tyska Facebook-sida, som även visar upp skärmdumpar vi redan har sett, kommer spelet släppas i år – till PS3:

"Star Wars 1313 erscheint 2013 für PlayStation 3."

Naturligtvis kan det vara så enkelt att de skriver PS3 som en slags placeholder. Men för att fräscha upp minnet visar vi en trailer från i somras. Missa inte heller nyläckt info.

[video=12192]

Utvecklare fokuserar på PC. PC kan användas till annat än spel. Nej, det känns verkligen inte onödigt. 21/01 För det första finns det oerhört många utvecklare som fokuserar på PC, så redan där har du fel ;) För det andra, även konsolportar är oerhört mycket bättre på en hyfsad PC. Du har högre upplösning, både AA och AF, men framför allt en stabil framerate... 20/01 =) tja det behöver inte men det kan bli svårt att göra mer öppna spel eller spel som har bättre grafik 18/01 För att ta mig som exempel så har det aldrig fallit mig in , oavsett år har det alltid funnits titlar som fått kärlek och som kunnat få hårdvaran att svettas. Nu är det ju dessutom trevligare än på länge då utvecklarna tittar på PC spelarna och jobbar... 18/01 Känns det inte lite onödigt att köpa en monsterdator (som gamer) när utvecklare inte fokuserar på att det dock? Snacka om att köpa grisen i säcken. 18/01 Inte du heller, för det är inga spelutvecklare som gör spel till PC längre ;) Nu ska jag sluta trolla, ha en bra fredag! 18/01 Jag skriver alltid dock, det är en ovana. :P 18/01 Ingen konsol klår en maxad PC. Så är det bara. Har du sett vad en maxad PC kan leverera? 18/01 Du har rätt. Folk antar på tok för mycket. Att man kör demo på en brutal PC är inget nytt heller så det är inte konstigt att det ser sämre ut sen när man väl köper spelet ;) 18/01 Har själv en nextgen burk, vet inte vad den kallas men jag kan byta ut grejer själv i den och prestandan är suverän. Fet upplösning också....anslutning till internet och kan spela allt... 18/01
Skicka en rättelse