"Trials kommer hem", säger Ubisoft och avslöjar marsrelease för Trials Evolution: Gold Edition.

Den 21 mars släpps #Trials Evolution: Gold Edition äntligen till pc. Det gyllene paketet innehåller såväl #Trials HD som #Trials Evolution och kommer vara tillgängligt både digitalt och fysiskt. Evolution har "speciellt förbättrats" för pc och Trials HD förstärkts med uppföljarens grafik och fysikmotor.

Samtidigt meddelar #Ubisoft i pressmeddelandet att serien sålt i över fyra miljoner exemplar. När det nu vankas pc-version talar givetvis mycket för att den siffran snart är ännu större.

Serien debuterade med 2008 års indie-succé #Trials 2 SE till pc. Sedan dess har pc-spelarna hoppats och drömt om mer Trials – något som nu blir verklighet.

– Trials kommer hem, säger Ubisoft.

Gamepad har varit en utrustning dom flesta väll ändå haft till sin gaming pc i alla tider? sen att den inte används så jätteofta men den finns iaf där i nån låda :) och har man även en xbox 360 så är det ännu enklare. 19/01 Minsann på tiden! Fick ett litet återfall i Trials 2 under december, och det var fortfarande riktigt roligt, så ser verkligen fram mot detta! Vad tror ni att det finns för chans att Valve fixar till nåt ordentligt "360-stöd" för PS3-kontroller så att... 18/01 Det verkliga failet är när inte mus o tangentbord funkar som det ska. Mina tassar funkar dåligt med gamepad. Tränade i över ett år men vi kom aldrig överens. Helt ok att stödja gamepad på PC. Men när det blir ett krav för att spel ska funka slutar jag... 18/01 Känns som fail på pc om man inte ha handkontroll 18/01 Hur var det, skulle PC få tillgång till de användarskapade banor som finns på Xbox? 18/01 Jag tror dom syftar på att Trials startade som flash-spel på PC. 18/01 Äntligen. Det tog sin lilla tid, men den som väntar på något gott får ofta vänta på tok för jävla länge :b . Men det ska bli trevligt att få slita lite hår från huvudet. 18/01 "Trials kommer hem"? De kanske är en av de stora spelföretagen som fattar att spel som skapas på datorer, ska oftast spelas på datorer. Speciellt FPS- och tredje persons-spel 18/01 Innehåller det allt DLC som har släppts? 18/01 Har Trials HD till Xbox och det är förbannat roligt så blir nog ett inköp när detta släpps :) 18/01
Skicka en rättelse