Utvecklarna hyllar Legend of Grimrocks community och visar bilder från ett nytt projekt.

#Almost Human, utvecklaren bakom #Legend of Grimrock, berättar att deras oldschool-rollspel har sålt i finfina 600 000 ex. De har också släppt nya bilder föreställandes mörka, mystiska fängelsehålor – teaser inför något nytt som ska släppas under året. De båda ser du undertill.

– Legend of Grimrock var bästsäljaren under två veckor på Steam och har fortsatt överträffa våra förväntningar. Vi kan stolt berätta att spelet sålt i 600 000 exemplar! Vi hade varit nöjda med blott en tiondel av den försäljningssiffran, så vi behöver knappast säga att vi är väldigt glada och att framtiden för vårt företag är säkrat för lång tid framöver, skriver Juho Salila, en av grundarna av Almost Human.

De passar också på att hylla titelns Steam Workshop, som redan har 450 olika moddar.

– Det innebär att du inte får slut på dungeons att utforska i framtiden.

Slutligen visar de också två bilder.

– Den stora framgången innebär inte att vi förlorat vår passion för att göra fantastiska spel. "Så vad händer nu?", undrar du kanske. Vi tänkte dela med er glimtar av nya spännande saker vi har jobbat med. Men detta är bara toppen av isberget.

DM funkar fortfarande, finns att ladda ner här Dungeon Master - Return To Chaos (http://www.ragingmole.com/RTC/). Själv har jag ägnat en hel del tid åt att göra en karta för samtliga nivåer vilket jag tycker är halva nöjet med att spela dessa spel. 19/01 Blir överväldigande nostalgisk och drömmer mig tillbaks till titlar som Eye of the Beholder och Dungeon Master när jag ser screenshots från denna titel. 19/01 Grimrock äger min Pc speltid, trots att det kom ut förra våren. 18/01 Den här kanske kan vara av intresse, en remake på DM, spelet som startade dessa spel http://www.grimrock.net/forum/viewtopic.php?f=14&t=3106 download (http://grimrock.nexusmods.com/mods/24#content) 18/01 Gillade LoG och hoppades på att kartverktyget i senaste uppdateringen skulle leda till massa nya banor av hög kvalitet men det har tyvärr inte skett. Eller vet någon av er någon bra hemmagjord karta? 18/01 Ja de 4 personerna som gjorde Legend of Grimrock utan särskilt stora resurser lär ju ha dragit in rejält med pengar och deras nästa projekt lär ju inte bli mindre imponerande efter det. 18/01 Förbokade spelet på GoG men har fortfarande inte spelat det än, förhoppningsvis blir det ändring på det snart. Stort fan av dessa spel så mer av samma sak säger jag inte nej till lär nog bli ett köp även när de släpper nästa spel. 18/01 Klassiska RPG:er är inte något vi kan se för mycket av. 18/01 Nä! Hur kan du tro så om oss? Vår tjänst skulle kosta minst 800... Minst! 18/01 Hoppsan! ... Det är fixat. 18/01
Skicka en rättelse